سازمان غذا و دارو: کنسروها مواد نگهدارنده ندارند


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس نسترن محمدی افزود: اینکه در برخی رسانه ها از منابع نامشخص و نامعتبر بیان می شود که در کنسروها از مواد نگهدارنده‌ به نام «ادتا» استفاده می شود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می کند، اشتباه و غیر کارشناسی است.

 

وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می گیرد در اثر فرایندهای حرارتی پخته استریل و تمام میکروارگانیسم های آن نابود می شود و با توجه به اینکه بسته بندی کنسرو به گونه ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب در ماده غذایی را به صفر می رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.

 

محمدی تاکید کرد: تمامی کنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت مسئول فنی تولید و عرضه می شوند و فرمولاسیون آنها در زمان أخذ پروانه بررسی و مورد تایید قرار می گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: با قاطعیت اعلام می شود که کنسروها فاقد هر گونه نگهدارنده هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایفدونا

کد: 10687 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۳ دي بازدید: 2260 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
3 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
4 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
5 زلزله زدگان حتی الامکان از غذاهای کنسرو شده استفاده کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
6 شناسایی ماده‌ خطرناک غذاهای کنسروی در 20 ثانیه ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 در مصرف خوراکی های به ظاهر مفید زیاده روی نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
8 ماکی زوشی (سوشی لوله ای) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
9 افزایش 3 برابری قیمت زیتون از میوه تا کنسرو ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
10 فشار خون را با این رژیم متوقف کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  روش پخت گل کلم

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.