کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟


پایگاه خبری لقمه: کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: قرار دادن کره در کنار غذاهایی مثل چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای رفتار صحیحی نیست و برای سلامتی مضر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس زهره پوراحمدی در پاسخ به این سئوال که آیا قرار دادن کره یا مارگارین در کنار غذاهایی مثل چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای رفتار صحیحی است، اظهار داشت: از نظر ارزش تغذیه ای کره و مارگارین بسیار متفاوت هستند به عبارتی مارگارین که به اصطلاح کره گیاهی گفته می شود، در واقع کره نیست و از ترکیب روغن های گیاهی که اسید چرب اشباع بالایی دارند بدست می آید.

 

وی ادامه داد: حاوی افزودنی هایی مثل امولسیفایر، آنتی اکسدان ها و طعم دهنده های سنتتیک هستند.البته کره نیز دارای اسیدهای چرب اشباع می باشد ولیکن چون طبیعی و حاوی برخی ریز مغذی ها می باشد و همچنین فاقد مواد افزودنی فوق الذکر می باشد دارای ارزش تغذیه ای بیشتری نسبت به مارگارین می باشد و در مجموع ترکیب اسیدهای چرب آن از برخی مارگارین ها بهتر است.

 

وی گفت: گوشت های قرمز دارای چربی های نامطلوب مثل اسیدهای چرب اشباع و کلسترول می باشد و همچنین دارای پروتئین هستند که وقتی در مجاورت آتش و دود قرار می گیرند احتمال ایجاد ترکیبات مضر برای سلامتی وجود دارد. حال اگر در کنار این موارد حاصل از دریافت گوشت های کبابی، مارگارین و یا کره هم اضافه شود تقریباً اثر هم افزایی دارند و بدن با دریافت بالایی از مواد مضر و چربی های نامطلوب  مواجه می شود در نتیجه چربی خون افزایش یافته و ممکن است سلامتی به خطر افتد و به این ترتیب غذایی که می تواند باعث سلامتی شود تبدیل به غذایی می شود که برای قلب و عروق مضر و بدن مستعد  سایربیماری های مرتبط  می گردد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10718 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد بازدید: 2571 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
6 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
7 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت