دمنوش های انرژی زا را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف دمنوش ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ما هم در این مطلب قصد داریم شما را با دمنوش های انرژی زا و نیروبخش آشنا کنیم.

طرز تهیه چای دارچین

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برای تهیه چای دارچین، سه قطعه چوب دارچین را در یک قوری به مدت طولانی حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم کنید. چای دارچین بسیار گرم و نیروبخش بوده، و دارای خاصیت ضد سرماخوردگی است. می توانید به چای دارچین مقداری لیموی تازه اضافه کرده و آن را با اندکی عسل شیرین کرده و بنوشید.

از جمله خواص دارچین می توان به کاهش درد کمر، پا و مفاصل اشاره کرد. دارچین از دلهره و بوی بد دهان می کاهد و باعث افزایش فشارخون شده و سردی مزاجی را رفع می کند. دمنوش دارچین محرک اعصاب است و به دلیل طبیعت گرم و خشکی که دارد، قوای جسمانی را افزایش می دهد. لازم به ذکر است که انواع دمنوش زیره سیاه، گزنه، سنبل الطیب، نعنا، زنجبیل و هل نیز این خواص را دارند.

 

طرز تهیه دمنوش سیب

برای تهیه دمنوش سیب می توانید از پوست سیب استفاده کنید. دارچین، زنجبیل و پوست سیب را مانند چای به مدت نیم ساعت دم کنید. دمنوش سیب، دمنوشی انرژی زا و سرشار از ویتامین است.

 

طرز تهیه دمنوش مرکبات

برای تهیه دمنوش مرکبات، چای سبز، آویشن خشک، پوست لیمو و پرتقال را به نسبت مساوی را با هم مخلوط کرده و در یک قوری آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و در آخر کمی آب لیمو در آن بچکانید.

دمنوش مرکبات دارای خواص زیادی است از جمله خاصیت ضدسرماخوردگی، کم کردن فشار و غلظت خون، کمک به عملکرد مطلوب کبد، انرژی زایی و برطرف کنندگی خستگی را دارا می باشد. این دمنوش غنی از آنتی اکسیدان است و به افزایش سطح ایمنی بدن کمک کرده و مقوی اعصاب است.

 

دمنوش گل گاوزبان

دمنوش گل گاوزبان ضمن اینکه آرامبخش و نشاط آور بوده و باعث باز شدن رنگ رخسار می شود. این دمنوش تنگی نفس، گلودرد، دلهره و وحشت را از بین می برد و از غم و غصه می کاهد.

مصرف گل گاوزبان با عسل برای رفع تنگی نفس تجویز می شود و چون گفته شده حاوی منیزیم است از سرطان پیشگیری می کند. از دیگر خواص گل گاوزبان، تقویت قلب و اعصاب و جلوگیری از تپش قلب است. همچنین تقویت کننده کلیه و پیشگیری کننده از ورم و عفونت است و به دفع سنگ کلیه کمک می کند. مصرف این دمنوش برای زنان باردار و کودکان توصیه نمی شود.

 

 

طرز تهیه دمنوش برگ و میوه به

به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری معمولی از به (که به صورت خشک شده در عطاری ها موجود است، و یا می توانید خودتان با خلال کردن به تازه، و کمی تفت دادن بدون روغن، داخل ماهیتابه، آن را در منزل درست کنید و داخل شیشه در بسته نگهداری کنید) را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به کاملا شیرین باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

دمنوش برگ و میوه به، نسبت به سایر دمنوش ها معطرتر و خوشرنگ تر از سایر دمنوش ها و بهترین نوع آن است. این دمنوش، سرفه خشک را درمان می کند، آرامبخش، باعث تقویت قوای مغزی و نیز مقوی قلب و کاهش دهنده استرس و نشاط آور است. از خواص دیگر آن تقویت قلب، کبد، معده، اعصاب، رفع کننده بوی بد دهان، ضدسرماخوردگی و التیام دهنده سردردهای مزمن است و به هضم غذا کمک می کند.

یک دمنوش مخلوط انرژی زا

این دمنوش می تواند شامل گشنیز، هل، دارچین، زنجبیل، میخک و جینسینگ باشد. جنسینگ نیروزا و مقوی است و به عنوان گیاه جوانی در جهان شهرت دارد و در بهبود حافظه و نشاط و تقویت قوای ذهنی و جسمی مؤثر است. میخک مقوی مغز است و از سرطان جلوگیری می کند. زنجبیل نیروبخش و مقوی معده و هل، معطر و مقوی بدن و دارچین نیز شادی آور است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آکا ایران

کد: 10826 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن بازدید: 1258 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
4 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
6 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
7 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
8 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
9 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 درمان عفونت گوش با روش های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.