نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز


پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر لزوم تشدید نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز به منظور جلوگیری از بروز مسمویت های غذایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، احمد حمزه در رابطه با اجرای برنامه سلامت نوروزی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: به دلیل افزایش میزان مسافرت ها و استفاده مردم از رستوران ها در ایام نوروز وزارت بهداشت هر سال اجرای برنامه سلامت نوروزی را در دستور کار قرار می دهد.
وی بر لزوم تشدید نظارت وزارت بهداشت بر رستوران ها به ویژه مراکز بین راهی در ایام نوروز تاکید کرد وگفت: از جمله تخلفات رستوران‌ها در ایام نوروز آلودگی میکروبی برخی مواد غذایی است که ممکن است به دلیل استفاده از مواد ارزان قیمت و بی‌کیفیت و همچنین عدم رعایت نکات بهداشت رخ دهد.

حمزه با بیان اینکه عملکرد وزارت بهداشت در رابطه با پایش سلامت مواد غذایی رستوران ها در ایام نوروز مثبت بوده است، تصریح کرد: شهروندان در ایام نوروز باید به تغییراتی که در برنامه غذایی و الگوی غذایی پیش می آید توجه داشته  و سعی کنند از تناول غذا و آبی که سلامت آن مورد تایید نیست خودداری کنند.

وی با بیان اینکه پرسنل بهداشت محیط وظیفه ارائه خدمات بهداشتی به مردم را در ایام نوروز بر عهده دارند، تصریح کرد: بدون تردید تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط در این ایام سلامت شهروندان را افزایش می دهد؛ به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی ضروری است بازرسان بهداشت محیط به طور مستمر عملکرد تمامی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را مورد ارزیابی قرار دهند.

حمزه، بر لزوم توجه جدی به تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان در ایام نوروز تاکید کرد و گفت: امنیت و سلامت غذایی و همچنین حفظ سلامت شهروندان در ایام نوروز از اهمیت زیادی برخوردار است به دلیل آنکه در ایام نوروز با بیماری‌هایی که از طریق آب و غذا انتقال می یابد مانند انواع مسمویت ها مواجه هستیم بنابراین باید نظارت ها بر مواد غذایی رستوران ها تشدید شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر لزوم همکاری بازرسان تمامی دستگاه ها مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین شهرداری ها با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای بهبود خدمات رسانی به مسافران در ایام نوروز تاکید کرد و گفت: به دلیل حساسیت این ایام نظارت دستگاه ها باید بر عملکرد رستوران های شهری و بین راهی بیشتر شود؛ بدون قطع اگر نظارت ها تشدید شود مسمومیت های غذایی در ایام نوروز کاهش می یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :aftabnews

کد: 10854 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند بازدید: 2219 ساعت: 12:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.