با روغن نارگیل دندانهای سفید وسالم داشته باشید


پایگاه خبری لقمه: روغن گردانی در دهان یک روش باستانی بر اساس علم آیورودا یا طب جایگزین امروزی برای سفید کردن دندان و افزایش سلامتی دهان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مزایای استفاده از روغن نارگیل در مراقبت دهان و دندان

سفید کردن دندان: در تنها چند هفته دندان‌های شما بسیار روشن تر و سفیدتر خواهد شد آنهم بدون نیاز به خمیردندان‌ها یا نوارهای شیمیایی سفید کننده.کاهش نفس بد (بدبویی دهان یا هالیتوز): نفس بد می‌تواند یکی از مسائل جدی اجتماعی باشد که موجب احساس شرم در فرد شود. گازها و مواد شیمایی که باکتری‌های دهان تولید می‌کنند علت این بدبویی است. روغنی کردن دهان با روغن نارگیل به از بین رفتن این باکتری‌ها و کاهش نفس بد کمک می‌کند.

 

کاهش باکتری‌های مضر دهان: استرپتوکوک موتانس نام باکتری است که در خراب شدن دندان و افزایش جرم مؤثر است که استفاده از روغن نارگیل به کم شدن تعداد این باکتری‌ها در دهان کمک می‌کند.

 

پیشگیری از بیماری لثه و دهان: استفاده از روغن نارگیل روش مؤثری در کشتن باکتری‌های موجود در جرم دندان که منجر به التهاب لثه می‌شوند است. همچنین درمان خونریزی لثه، پیشگیری از کرم خوردگی و داشتن لثه‌های صورتی و سالم رنگ از دیگر خواص این روغن است.

 

کمک به سم زدایی، تسکین میگرن و سر درد، تسکین علائم آسم و احتقان و پاک کردن پوست از آکنه و تخفبف بیماری‌های پوستی از دیگر فواید استفاده از روغن نارگیل در شتشوی دهان و دندان است.

 

روغن گردانی در دهان یکی از بهترین روش‌های فوق‌العاده آسان به هنگام صبح و پیش از نوشیدن یا خوردن هرچیز است. یک قاشق روغن نارگیل را به مدت ۲۰ دقیقه در دهانتان بچرخایند. سپس آن را بیرون بریزید و خوب با آب (ترجیحاً آب گرم) بشویید و مثل همیشه مسواک بزنید. به هیچ‌وجه این روغن را نبلعید زیرا دارای سموم و باکتری است.

 

همچنین توصیه می‌شود از روغن نارگیل اصل ارگانیک استفاده کنید زیرا از خواص آنتی باکتری و ضدالتهابی برخوردار است و مزه‌ای ملایم‌تر از دیگر روغن‌ها دارد. طبیعی است که در ابتدا این کار برای شما راحت نخواهد بود. بنابراین با ۵ دقیقه آغاز کنید و سپس به ۲۰ دقیقه برسانید.

 

اگر می‌خواهید بدانید چرا بهتر است ۲۰ دقیقه این روغن را دهانتان نگه دارید لازم است بدانید که مطالعات نشان داده است که این زمان بهترین زمان برای از بین بردن جرم‌ها و باکتری‌های دهان است. البته در این مدت بدن شما نمی‌تواند سمومی را که در این روغن وجود دارد دوباره جذب کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10932 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2107 ساعت: 8:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
6 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
9 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
10 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
11 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.