علائم «عدم تحمل لاکتوز» را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: اختلال «عدم تحمل لاکتوز» ممکن است موجب بروز علائمی مانند نفخ، گاز و اسهال بعد از خوردن غذا یا نوشیدن محصولات لبنی شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عدم تحمل لاکتوز، همچنین معروف به کمبود لاکتاز، به نوعی بیماری اطلاق می شود که فرد قادر نیست قند شیر (لاکتوز) موجود در محصولات لبنی را به طور کامل هضم کند. این بیماری معمولا خطرناک نیست، اما علائم عدم تحمل لاکتوز می‌تواند ناراحت‌کننده باشد.

 

با توجه به یافته های منتشره احتمال دارد افراد به طور ژنتیکی مستعد ابتلا به عدم تولید آنزیم لاکتاز باشند و یا این شرایط، ناشی از بیماری یا آسیب دیدگی روده کوچک، از جمله عمل جراحی یا عفونت باشد.

 

در بزرگسالانی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، لاکتوز توسط باکتری تخمیر شده و در روده بزرگ متابولیزه می شود تا گاز و اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه را تولید نماید. به گفته محققان، این امر منجر به دردهای شکمی، نفخ، اسهال، نفخ و تهوع می شود که شدت علائم تا حد زیادی بستگی به سرعت مصرف لاکتاز موجود در دستگاه گوارش دارد.

 

طبق اعلام موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، عدم تحمل لاکتوز می تواند منجر به بروز مشکلات زیر شود:

 

- علائم ناراحت کننده گوارشی به دلیل ناتوانی در هضم لاکتوز؛

 

- کمبود کلسیم و ویتامین D به دلیل مصرف ناکافی محصولات لبنی؛

 

- ابتلا به پوکی استخوان که همراه با استخوان های نازک و شکننده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10984 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين بازدید: 2431 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 تفاوت بین عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به شیر ۱۳۹۶ پنج شنبه ۸ تير
3 این مواد غذایی باعث یبوست می‌شوند ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
4 چرا مصرف شیر و لبنیات بعضی از افراد را اذیت می کند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد
5 انواع شیر و معجزه آن در پیشگیری از بیماری‌ها ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ ارديبهشت
6 10 توصیه برای هضم بهتر غذا ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
7 5 خوراکی غیر لبنی که سرشار از کلسیم هستند ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير
8 نوشیدنی‌های مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده ۱۳۹۲ شنبه ۱۴ ارديبهشت
9 به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! ۱۳۹۱ دوشنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.