سخنگوی وزیر بهداشت در نشست خبری خبر داد:
سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند


ایرج حریرچی گفت: تعداد چند ده نفر از مردم در سراسر کشور به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که بیماری آنها‌ به صورت رایگان درمان شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ،  «ایرج حریرچی» سخنگوی وزیر بهداشت در نشست خبری صبح امروز خود درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو به خبرنگاران گفت: در مورد این بیماری اطمینان می دهم که مردم نگران نباشند و تعداد بیماران امسال نسبت به سال قبل کاهش داشته است. موارد موجود نیز نشان از بی احتیاطی یک واحد کشتارگاهی در نگهداری لاشه دام ها بوده است که البته تمامی کارگران این واحد به صورت رایگان درمان شده اند.

 

وی در خصوص رعایت موارد بهداشتی از جانب مردم تصریح کرد: مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند، البته اگر گوشت آلوده شده باشد با روش نگهداری و شناسایی و عامل بیماری از بین می‌ رود، بنابراین مردم گوشت را با روش سرمادهی نگهداری کنند.

 

سخنگوی وزیر بهداشت در مورد روش انتقال این بیماری نیز گفت: گزش کنه، آلودگی و ترشحات خونی روی حیوان یا از فرد مبتلا، موارد انتقال هستند و این بیماری در اواخر بهار و اوایل تابستان مشاهده می‌ شود.

 

وی همچنین درباره موارد فوتی ناشی از این بیماری و روش دفن اجساد آنها بیان کرد: 30 درصد موارد مرگ و میر در خصوص این بیماری در جهان است که در کشور ما به 15 درصد هم می رسد. دفن اجساد ناشی از این بیماری در عمق سه متری زیر خاک برای اطمینان مردم است.

 

بر این اساس، محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت نیز پیش از این درباره تعداد افراد مبتلا به این بیماری در کشور گفت: تاکنون 31 نفر به این بیماری مبتلا شده اند و 3 نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 11036 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد بازدید: 2517 ساعت: 10:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
6 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
9 عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
10 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
11 مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.