تولید شیر استان سمنان ۲ برابر نُرم کشوری است


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دمپزشکی استان سمنان گفت: تولید شیر استان دو برابر نُرم کشوری است که سعی داریم در زمینه ارتقای کیفی نیز شاهد حصول رتبه ممتاز کشوری در زمینه شیر تازه گاو باشیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد سعیدی صبح چهارشنبه در اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام سال ۹۶در استانداری سمنان، ضمن بیان اینکه شیر خام سهم قابل توجهی در تولید فرآورده‌های خام دامی در کشور را دارا است، بیان کرد: به دلیل شرایط ویژه این ماده غذایی همچون فسادپذیری سریع، نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فرآوری و عرضه آن را طلب می کند.

 
وی با بیان اینکه کیفیت بهداشتی شیر خام در استان سمنان در حال ارتقاء است، افزود: این کمیته با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در استان و تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، در مراکز تولید، جمع آوری، توزیع، فرآوری و عرضه و تعیین معیارهای بهداشتی شیر خام با توجه به مطالعات انجام شده و راهکارهای اجرایی برای جلوگیری از ورود شیرهای بی کیفیت و نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف و در نهایت ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام تشکیل شده است.
 
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در ادامه از برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب کریمه کنگو ویژه مراقبان سلامت در شهرستان سمنان خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و لزوم کنترل و پیشگیری از این بیماری مشترک بین انسان و دام، دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ویژه مراقبان سلامت مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های سمنان، سرخه و مهدیشهر با همکاری مرکز بهداشت شهرستان سمنان در محل سالن آموزش بهورزان علوم پزشکی استان برگزار شد.
 
سعیدی افزود: دراین دوره آموزشی مراقبان سلامت با بیماری کریمه کنگو و راه های کنترل و پیشگیری از آن آشنا شده و به سوالات حاضران درخصوص این بیماری و سایر بیماری های مشترک بین انسان و دام پاسخ داده شده و بحث و تبادل نظر در زمینه تدابیر پیشگیرانه از بیماری صورت پذیرفت.
 
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۳۲ بیماری مشترک بین انسان و دام شناخته شده است، بیماری تب کریمه کنگو را از خطرناک ترین این بیماریها عنوان کرد و از عموم مردم به خصوص گروه های در معرض خطر که شامل دامداران، قصابان، پرسنل کشتارگاه ها، پزشکان و دامپزشکان هستند خواست تا مراقبت لازم و تدابیر پیشگیرانه از بیماری را همواره مدنظر داشته باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 11038 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 1134 ساعت: 11:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین م...

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟