تولید شیر استان سمنان ۲ برابر نُرم کشوری است


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دمپزشکی استان سمنان گفت: تولید شیر استان دو برابر نُرم کشوری است که سعی داریم در زمینه ارتقای کیفی نیز شاهد حصول رتبه ممتاز کشوری در زمینه شیر تازه گاو باشیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد سعیدی صبح چهارشنبه در اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام سال ۹۶در استانداری سمنان، ضمن بیان اینکه شیر خام سهم قابل توجهی در تولید فرآورده‌های خام دامی در کشور را دارا است، بیان کرد: به دلیل شرایط ویژه این ماده غذایی همچون فسادپذیری سریع، نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فرآوری و عرضه آن را طلب می کند.

 
وی با بیان اینکه کیفیت بهداشتی شیر خام در استان سمنان در حال ارتقاء است، افزود: این کمیته با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در استان و تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، در مراکز تولید، جمع آوری، توزیع، فرآوری و عرضه و تعیین معیارهای بهداشتی شیر خام با توجه به مطالعات انجام شده و راهکارهای اجرایی برای جلوگیری از ورود شیرهای بی کیفیت و نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف و در نهایت ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام تشکیل شده است.
 
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در ادامه از برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب کریمه کنگو ویژه مراقبان سلامت در شهرستان سمنان خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و لزوم کنترل و پیشگیری از این بیماری مشترک بین انسان و دام، دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ویژه مراقبان سلامت مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های سمنان، سرخه و مهدیشهر با همکاری مرکز بهداشت شهرستان سمنان در محل سالن آموزش بهورزان علوم پزشکی استان برگزار شد.
 
سعیدی افزود: دراین دوره آموزشی مراقبان سلامت با بیماری کریمه کنگو و راه های کنترل و پیشگیری از آن آشنا شده و به سوالات حاضران درخصوص این بیماری و سایر بیماری های مشترک بین انسان و دام پاسخ داده شده و بحث و تبادل نظر در زمینه تدابیر پیشگیرانه از بیماری صورت پذیرفت.
 
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۳۲ بیماری مشترک بین انسان و دام شناخته شده است، بیماری تب کریمه کنگو را از خطرناک ترین این بیماریها عنوان کرد و از عموم مردم به خصوص گروه های در معرض خطر که شامل دامداران، قصابان، پرسنل کشتارگاه ها، پزشکان و دامپزشکان هستند خواست تا مراقبت لازم و تدابیر پیشگیرانه از بیماری را همواره مدنظر داشته باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 11038 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 1082 ساعت: 11:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.