طرح مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی به ثبت رسمی رسید


مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی پس از طی مراحل اداری خود در اداره حقوقی ارشاد ثبت شده و از این پس واجد حقوق معنوی و مادی و حمایت قانونی است.

بنابر گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، پس از پیگیری های فراوان و با توجه به شرایط فراهم شده به واسطه تصویب بخش عمده ای از لایحه حمایت از حقوق مالكیت فكری و معنوی مصنفین و مولفین و هنرمندان،مشخص شدن لزوم حمایت از حقوق مادی و معنوی آثار ادبی، هنری، موسیقیایی و سینمایی آفرینندگان ایرانی و سیر به ثبت رساندن طرح جامع مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی انجام و خبر آن نیز در روزنامه رسمی منتشر شد.


این طرح با شماره 1287 جلد یک ثبت آثار ادبی و هنری در تاریخ 12/10/1390به ثبت رسیده و خبر آن در روزنامه رسمی مورخ 31/1/1391 شماره 19551 منتشر شده است.



این مسابقات چهارگانه که با موضوعات سفره های هفت سین ، سفره های یلدا، سفره های  افطاری و سفره های حسینی از سال1387 توسط سایت لقمه به طور منظم در چهار سال پیاپی در بخش خصوصی و با حمایت نهادهایی چون معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شده و از همراهی اساتید بزرگ و به نام عرصه هنر عکاسی درشورای  سیاستگزاری و هیات داوران خود بهره برده و از مشارکت جدی و دوستانه عموم هنرمندان عکاس سراسر کشور و اصحاب خدوم و کوشای رسانه هم برخوردار بوده است.


هدف ثبت این طرح و مسابقات، تقویت زمینه همفکری و مشارکت همگان دربرگزاری مسابقاتی با کیفیت و سطحی بالا و جلوگیری از انجام امور موازی در خصوص فعالیتی که در بخش خصوصی و با هدف تاکید بر هویت و فرهنگ اسلامی و ملی ایران زمین شکل گرفته، عنوان شده است.


بر این اساس این دبیرخانه از عموم علاقمندان، موسسات، شرکت ها، سازمان ها و ارگان‌های خصوصی و دولتی تقاضا می کند که ضمن احترام به حقوق طراحان و مالکان این سلسله مسابقات، در صورت تمایل پیشنهادات خود را برای هر نوع همکاری و برگزاری هر چه با شکوه تر این مسابقات و نمایشگاه ها که با برگزاری مسابقات سفره‌های افطاری در چند بخش متنوع وارد پنجمین دوره خود خواهد شد، با دبیرخانه دائمی مربوطه تماس حاصل كنند.




کد: 1121 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3294 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع می‌کند؟ کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.