آغاز فصل برداشت گندم در ترکمنستان


پایگاه خبری لقمه: فصل برداشت گندم طی مراسمی با حضور مقامات رسمی و ریش سفیدان محلی در ترکمنستان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در عشق‌آباد، فصل برداشت گندم طی مراسمی با حضور مقامات رسمی و ریش سفیدان محلی در ترکمنستان آغاز شد.

گندم‌کاران ترکمنستان در سال جاری زراعی قصد دارند از 760 هزار هکتار مزرعه یک میلیون و 600 هزار تن گندم برداشت کنند.گندم، پنبه، شالی و چغندر قند از مهمترین محصولات کشاورزی ترکمنستان هستند.
 
به گفته مقامات ترکمنستان، این کشور از نظر تولید گندم خودکفا شده و صادرات این محصول در دستور کار قرار گرفته است.
 
در ترکمنستان همه اراضی کشاورزی متعلق به دولت هستند و کشاورزان این کشور با استفاده از تسهیلات و یارانه‌های دولتی این زمین‌ها را اجاره کرده و محصولات کشاورزی تولیدی خود را با قیمت تعیین شده از سوی دولت به انبارهای دولتی این کشور تحویل می‌دهند.
 
کشاورزی از محورهای مهم توسعه اقتصادی در ترکمنستان محسوب می‌شود.
 
در حالی که بخش عظیمی از این کشور را کویر معروف «قره‌قوم» تشکیل می‌دهد، یک و نیم میلیون هکتار از اراضی کشاورزی ترکمنستان زیر کشت گندم و پنبه قرار دارد.
 
کانال مصنوعی قره‌قوم به طول 1100 کیلومتر به عنوان مهمترین طرح آب‌رسانی در این کشور، آب شیرین «آمودریا» را به تمام نقاط ترکمنستان هدایت می‌کند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11210 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 3049 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
11 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.