تولید حبوبات ۳۷ درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد:تولید حبوبات در کشور، با رشد ۳۷ درصدی از ۵۰۵ هزارتن در سال ۹۲ به ۶۹۰ هزارتن در سال ۹۵ افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر، اقدامات موثری در راستای اجرای طرح افزایش خوداتکایی کشور در تولید حبوبات انجام گرفته است، تصریح کرد: تغییر الگوی کشت حبوبات دیم (نخود و عدس) از بهاره به کشت‌های پاییزه و انتظاری، از برنامه‌های این معاونت برای افزایش تولید حبوبات در کشور بوده است.

 
وی افزود: سطح کشت‌های پاییزه و انتظاری نخود و عدس، از ۳۸ هزار و ۸۷۴ هکتار در سال زراعی ۹۵-۹۴ به ۶۳ هزار و ۹۷۰ هکتار در سال زراعی ۹۶-۹۵ افزایش یافته است.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: با اقدامات صورت گرفته، تولید حبوبات ایران از ۵۰۵ هزارتن در سال ۹۲ با رشد ۳۷ درصدی، به ۶۹۰ هزارتن در سال ۹۵ افزایش یافته است.
 
وی با بیان این که محصولات نخود و عدس به صورت دیم و لوبیا، باقلا و ماش به صورت آبی کشت می‌شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته،۲۷۰ هزارتن نخود و لپه،۲۵۰ هزارتن لوبیا،۸۰ هزارتن عدس و ۹۰ هزارتن باقلا و ماش در کشور تولید شده است.
 
کشاورز با اشاره به این که به غیر از عدس، تولید سایر حبوبات، بیش از نیاز کشور است، اظهار داشت: در سال ۹۵ نزدیک به هشت هزار و ۵۸۰ تن لوبیا به ارزش ۱۶ میلیون و ۷۷۰ هزار دلار و یک هزار و ۶۰۰ تن نخود به ارزش یک میلیون و ۲۶۰ هزار دلار به سایر کشورها صادر شده است.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان ساخت: مکانیزه کردن مراحل تولید، تهیه و تأمین ماشین آلات کاشت، داشت و برداشت، معرفی ارقام جدید، تولید و تدارک بذور اصلاح شده و کشت اراضی آیش از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید حبوبات در کشور است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11294 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير بازدید: 2391 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
10 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
کاهش وزن به کمک مصرف منظم سبزی ها تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم سبزی می‌تواند به افراد در کنترل کالری کمک کند.