آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان نخرید


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به رنگ های غیرمجاز در آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، درباره عوارض مصرف این تنقلات بر روی کودکان توضیحاتی داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آراسب دباغ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در مورد انواع آلوچه، لواشک و ترشیجاتی که عموما توسط دست فروشان به فروش می رسند، اظهار کرد: در اماکن تفریحی انواع آلوچه ها و ترشیجات با رنگ های بسیار درخشان و البته فریبنده به فراوانی به چشم می خورد که شاید هر فردی را نسبت به خریداری اینگونه تنقلات آنهم با قیمتهایی تقریبا بالا ترقیب می کند، اما آگاهی عمومی در خصوص طرز تهیه این مواد ضروری است.

 
وی تاکید کرد: مردم باید بدانند که میوه های به کار رفته در ترشیجات و انواع آلوچه ها به طور طبیعی دارای رنگ هستند که پس از فرآیندهای مختلف مانند ترشی انداختن این رنگ طبیعی کم رنگ تر شده و حتی در برخی مواقع به طور کلی تغییر رنگ داده و رنگدانه ها تخریب می شوند، درحالیکه درخشش غیرطبیعی میوه های ترشی شده و انواع آلوچه هایی که به فروش می رسند، نشانه استفاده از رنگ های صنعتی مانند رنگ پارچه، فرش و نظایر آن برای رنگ و جلا دادن به آلوچه و لواشک ها است.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر ممنوعیت جدی آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان گفت: آلوچه و لواشک های غیربهداشتیکه بدون بسته بندی استاندارد در انواع اماکن عمومی و تفریحی به فروش می رسند، به شدت برای سیستم گوارشی کودکان ضرر دارند زیرا دستگاه گوارش خردسالان و کودکان همانند افراد بالغ، تکامل نیافته و مقاوم نیست و اسید، رنگ های مصنوعی و غیرمجاز موجود در آلوچه و لواشک های باز می توانند آسیب های بسیار جدی را بر سیستم گوارشی این کودکان وارد کنند.
 
دباغ با بیان اینکه بیشترین تمرکز وزارت بهداشت در بخش تولیدات مواد غذایی کارخانه ای متمرکز شده، افزود: تمرکز و نظارت های بهداشتی لازم بر روی خرده فروشی ها درباره چگونگی تهیه و توزیع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی در اماکن مختلف آنطور که باید صورت نمی‌گیرد و شاید برخی ضوابط باعث فروش روز افزون انواع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی شده است.
 
وی یادآور شد: بهترین راهکار برای جلوگیری از ابتلا به عوارض جسمی ناشی از مصرف آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، استفاده از ترشیجات و آلوچه‌های بسته بندی و کارخانه ای است دارای نشان تایید وزارت بهداشت و سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11302 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 4886 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

  رژیم غذایی مناسب ام اس بیماری ام اس (M.S) یك بیماری پیش‌رونده است و درمان...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌ مرغ کلید سلامتی 17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.