برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز


پایگاه خبری لقمه: دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و فعالان بخش کشاورزی، در موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور واقع در کرج آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رئیس موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا، گفت: در شرایط کنونی تنها راه اقتصادی کردن تولید و افزایش تولید محصولات کشاورزی، ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد در واحد سطح است. 

 
گودرز نجفیان افزود: یکی از عوامل موثر در این راهبرد، تولید ارقام اصلاح شده زراعی، باغی، سبزی و صیفی است که با داشتن خصوصیات ژنتیکی متنوع و قدرت سازگاری با شرایط متفاوت مناطق مختلف ازجمله نشان دادن مقاومت نسبت به تنش های زنده مانند بیماری های گیاهی یا تحمل به تنش های غیرزنده مانند تحمل خشکی و کم آبی یا تحمل به شرایط شوری، ماندابی و... باعث افزایش کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی می شوند. 
 
وی اظهار داشت: اکنون دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی با معرفی دستاوردهای سال 1395 موسسات تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر با 16 رقم، علوم باغبانی 2 رقم، کشاورزی دیم کشور با 4 رقم، برنج کشور با یک رقم و شرکت های بخش خصوصی با 5 رقم برگزار می شود. 
وی با بیان اینکه در مجموع در این جشنواره 28 رقم زراعی و باغی جدید معرفی می شوند، گفت: ارزش اقتصادی این ارقام میلیون ها دلار بوده که این میزان ارزش به دلیل تولید آن ها در داخل کشور و جلوگیری از واردات آن ها صرفه جویی شده است و این عین اجرای منشور اقتصاد مقاومتی است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11341 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2436 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.