با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید


پایگاه خبری لقمه: به گفته پزشکان تغذیه در انگلیس آب آرتیشو به علت داشتن ترکیبات آنتیاکسیدانی نیرومندی که دارند پاککننده مناسب کبد است، متخصصان میگویند برای بهره بردن از فواید این سبزی کافی است آرتیشو را در آب بخیسانید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این سبزی حاوی ترکیبات سینارین و سیلیمارین است که تقویت کننده کبد و پاکسازیکننده است و در صورتی که مبتلا به سیروس کبدی باشید میتواند مشکل را درمان کنند. طبق مقالهای که در این رابطه در Daily mail منتشر شده است، آرتیشو سموم را از بدن دفع کرده و به کارکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکند.

 
جلوی نفخ را میگیرد و باعث صافی شکم میشود. ارتیشو مزه تلخی دارد. اگر آن را به تنهایی استفاده میکنید میتوانید کمی عسل یا شکر به آن بیفزایید اما نوشیدن آبی که آرتیشو در آن خیسانده شده نیز فواید مشابه مصرف خود آرتیشو را دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11442 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد بازدید: 2367 ساعت: 3:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.