پیشگیری از ابتلا به سرطان معده با زغال اخته


پایگاه خبری لقمه: زغال اخته در پیشگیری از ابتلا به سرطان معده نقش دارد، کاهنده چربی و فشارخون است و با خوردن آن چربی‌های ‏HDL‏ ‏افزایش و ‏LDL‏ کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زغال‌اخته میوه‌ای است که 100 گرم آن 46 کالری انرژی، 12 گرم کربوهیدرات، 6.4 گرم فیبر، 4 گرم پروتئین و 85 ‏میلی‌گرم پتاسیم دارد.

تقریباً 87 درصد آن را آب تشکیل می‌دهد و فاقد کلسترول است. این میوه منبع خوب ویتامین ‏c‏ است و با ‏مصرف 100 گرم آن، 22 درصد نیاز روزانه به ویتامین ‏C‏ و 5 گرم ویتامین ‏B‏ موردنیاز بدن تأمین می‌شود. ویتامین ‏B‏ موجود ‏در آن برای سلامتی پوست مفید است.‏
 
از نظر سایر ریزمغذی‌ها حاوی منگنز است که نقش موثری در رشد و متابولیسم بدن دارد. ویتامین ‏E‏ و آنتی‌اکسیدان‌های موجود ‏در زغال‌اخته نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان مؤثر هستند.
علاوه بر این، این میوه حاوی ویتامین ‏K‏ است. ویتامین ‏k، از ‏ویتامین‌های ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین و انعقاد خون در بدن به آن نیاز است.‏
از دیگر ترکیبات موجود در زغال‌اخته، مس است که نقش بسزایی در سلامتی قلب ایفا می‌کند. مصرف این میوه به دلیل اینکه ‏کربوهیدرات موجود در آن شاخص گلایسمی پایین دارد، برای مبتلایان به دیابت بسیار مناسب است.
 
زغال اخته در صدر میوه‌های ‏ضد عفونت ادراری قرار دارد و کسانی که دچار عفونت ادراری مکرر هستند، بهتر است زغال‌ اخته بخورند چراکه حاوی ‏ترکیباتی است که به درمان آن کمک می‌کند. با اتصال به باکتری ای‌کولای، مانع از پیشرفت عفونت‌های ادراری می‌شود.‏
این میوه در پیشگیری از ابتلا به سرطان معده نیز نقش دارد. کاهنده چربی و فشارخون است و با خوردن آن چربی‌های ‏HDL‏ ‏افزایش و ‏LDL‏ کاهش پیدا می‌کند.
 
همچنین سطح هموستین را که عامل بروز بیمارهای قلبی عروقی است، کاهش می‌دهد. در واقع ‏زغال‌ اخته میوه‌ای است که دوستدار قلب به شمار می‌رود.‏
البته با وجود تمامی این خواص، کسانی که دچار سنگ‌های کلیوی هستند، با محدودیت مصرف زغال‌اخته مواجه هستند چراکه ‏مصرف آن به علت دفع ادراری اگزالات، منجر به افزایش سنگ‌های کلیوی می‌شود.‏

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11499 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2055 ساعت: 9:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زغال‌ اخته و این همه فایده ۱۳۹۲ يکشنبه ۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.