بایدها و نبایدهای انجام لامینیت


پایگاه خبری لقمه: دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران بایدها و نبایدهای انجام لامینیت را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، لیلا صدقی در افتتاحیه ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهارداشت: با توجه به تمایل روز افزون بیماران برای انجام درمان های زیبایی همچون کامپوزیت ونیر، لامینیت پرسلن و اصلاح طرح لبخند مشکلات درمانی زیادی گریبانگیر جامعه ما شده است.


وی افزود: به همین منظور انجمن دندانپزشکان عمومی ایران تصمیم گرفت تا به بررسی شکست های درمان های زیبایی و علل آن همایشی را طراحی کند تا در این حوزه راهگشا باشد.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: تمام گروه های دندانپزشکی در این همایش که 15 امتیاز باز آموزی دارد می توانند شرکت کنند همچنین این همایش به طور همزمان در 2 سالن برگزار می شود.


صدقی بیان داشت: در طی 3 روز حدود 24 پانل آموزشی خواهیم داشت که تعدادی به صورت چالشی توسط متخصصین 4 رشته مختلف برگزار شده و بر روی موضوعاتی از نظر طرح درمان که بین دندانپزشکان اجماع نظر کلی وجود ندارد، بحث و تبادل نظر خواهد شد.


وی در ارتباط با موضوع لامینییت پرسلن ونیر اظهارداشت: لامینت یک پوسته نازک سرامیکی با ضخامت کمتر از یک میلی متر بوده که از مواد مختلفی می تواند ساخته شود همچنین لامینیت برای اصلاح طرح لبخند، تغییر رنگ دندان و اصلاح به هم ریختگی دندان ها انجام می شود.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: در صورتی که بهم ریختگی دندان ها از یک حدی بیشتر باشد باید درمان ارتودنسی انجام شود. بنابراین طرح درمان بنابر شرایط بیمار انتخاب می شود.



صدقی عنوان کرد: در صورتی که طرح درمان صحیح باشد و دندان های بیمار تراش زیادی نخورده باشد همچنین بیمار بهداشت خوبی داشته باشد لامینیت عوارض و مشکلات خاصی برای بیمار نخواهد داشت.


وی اضافه کرد: یکی دیکر از روش های درمانی زیبایی، کامپوزیت ونیرها بوده که مزیت آن به لمینیت های پرسلن نیاز به تراش کمتر دندان داشته ولی باید توجه داشت که امکان تغیر رنگ کامپوزیت ها به مرور زمان بیشتر خواهد بود.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: در افرادی که سیگاری بوده یا کسانی که چای و قهوه زیاد میل می کنند این درمان مناسب نخواهد بود همچنین در افرادی که دارای دندان قروچه هستند امکان پریدگی یا ترک در کامپوزیت و نیر و پرسنل لامینیت وجود دارد.


صدقی عنوان کرد: چنانچه درمان کامپوزیت ونیر یا لامینیت پرسلن به درستی انجام نشود و به طور مثال حجم مواد زیر لثه زیاد باشد باعث التهاب لثه خواهد شد و بیمار به خوبی قادر به رعایت بهداشت نخواهد بود.


وی بیان کرد: در نتیجه عدم رعایت بهداشت به مرور زمان التهاب لثه و پوسیدگی در دندان های بیمار ایجاد می شود.


دبیر علمی و اجرایی ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ارتباط با تغییر خط لبخند گفت: لبخند زیبا حق هر انسانی است ولی انتخاب راه درمانی صحیح و روش درمان درست در پایداری درمان و کاهش مشکلات بیمار نقش به سزایی دارد.

 

صدقی تصریح کرد: در جامعه ما تمایل به داشتن لبخندهای هالیوودی زیاد شده بنابراین بهترین راهکار انجام درمان صحیح و بی نقص توسط دندانپزشکان جهت کاهش عوارض احتمالی این درمان ها خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :فارس

کد: 11570 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 2508 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.