پیشگیری از کرم خوردگی دندان با عصاره چای سبز


پایگاه خبری لقمه: تیمی از محققان فرمول جدیدی را با عصاره چای سبز ایجاد کرده اند که می تواند به حل مشکل دندان های حساس و همچنین به پیشگیری از کرم خوردگی دندان کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می دهد عصاره چای سبز موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) دندان ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی مقاوم می کند.

 
هنگامی که لایه های محافظ دندان ساییده می شوند، یک بافت استخوانی به نام «دنتین» پدیدار می شود.
 
این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدار شدن، اجازه می دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه های عصبی دندان ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ هم در برابر ایجاد کرم خوردگی اسیب پذیر است.
کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان درصدد برطرف کردن این حساسیت و مقابله با باکتری ها برآمدند.
 
آنها از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شده است برای مبارزه با «استرپتوکوک موتان»ها، که بیوفیلم هایی را ایجاد کرده که باعث کرم خوردگی می شوند، موثر هستند.
 
این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آنها نوشیدنی ها را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می بندد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11575 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 2207 ساعت: 11:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
5 جنوب کرمان پایلوت کشاورزی قراردادی کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۵ اسفند
6 درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد! ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
7 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
11 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.