حذف برچسب قیمت، گران‌فروشی را بیشتر نمی‌کند


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ضمن اعلام اینکه طرح حذف برچسب قیمت تولیدکننده از مهرماه سال جاری کلید می‌خورد، تاکید کرد: حذف برچسب قیمت برخی کالاها از سوی تولیدکنندگان، گران‌فروشی را بیشتر نخواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد آقاطاهر در گفت‌وگویی، به ارائه‌ نقطه نظرات خود در خصوص اجرای طرح حذف بر چسب کالا از سوی تولید کننده برخی کالاها پرداخت و عنوان کرد: اگرچه ممکن است حذف این قیمت‌ها به نوعی موجب ایجاد آشفته بازار شود، اما باید به این نکته هم توجه داشت که اکنون در موارد متعدد ما شاهد سوء‌استفاده از برچسب‌های مذکور بوده و در موارد متعدد قیمت‌هایی کاذب روی کالاها ذکر می‌شود.

وی در عین حال عنوان کرد: برهمین اساس گاه شاهدیم که برخی فروشگاه‌ها تخفیف‌های ۵۰ تا ۶۰ درصدی اعمال می‌کنند و در شرایطی که به عنوان مثال در ابتدای سال جاری برخی محصولات تا ۳۰ درصد افزایش قیمت داشتند، اکنون با تخفیف های ۵۰ درصدی در فروشگاه‌های بزرگ به فروش  می‌رسند.
 
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با تاکید بر این که این تخفیف‌ها معمولا موجب ارائه قیمت‌هایی نامتعارف می‌شود، اظهار کرد: اگر واقعا برای یک کالا شرایطی وجود دارد که می‌توان آن را ۴۰ تا ۵۰ درصد زیر قیمت به فروش رساند، چگونه می‌توان گفت که قیمت‌های آن حقیقی است؟
 
آقاطاهر ادامه داد: از حدود دو سال پیش در این خصوص صحبت‌های مختلفی مطرح و در نهایت قرار بر آن شد که طرح حذف برچسب قیمت تولیدکننده از مهرماه سال جاری کلید بخورد.
 
وی همچنین اظهار کرد: اکنون در برخی موارد سودهای بالا و نامتعارفی برای برخی کالاها وجود دارد. به عنوان مثال در حوزه محصولات سلولزی گاه شاهدیم تخفیفاتی تا ۵۰ درصد ارائه می‌شود. در حالی که اگر از سوی تولیدکننده این الزام وجود داشته باشد که تنها قیمت تمام شده کالا را اعلام کند و اعلام کننده قیمت مصرف کننده نباشد این امکان وجود دارد که شرایطی عادلانه‌تری در ارائه کالاها ایجاد شود.
 
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: اگر تولیدکنندگان‌ ملزم به اعلام قیمت تمام شده خود شوند، هزینه‌های حمل و نقل و خرده فروشی هم مشخص است و در نهایت هر محصول با افزایشی معادل ۲۵ تا ۳۰ درصد قیمت تمام شده می‌تواند به دست مشتری برسد، اما گاهی شاهدیم که برخی کالاها با قیمت‌هایی به مراتب بیش از این به فروش می‌رسند.
 
آقاطاهر در عین حال اظهار کرد: به هر صورت اجرای طرح مذکور اکنون به صورت آزمایشی و تنها روی سه تا پنج درصد کالاها اعمال شده است. از سوی دیگر در فروش برخی مواد مانند حبوبات، برنج یا محصولات کشاورزی سالهاست چنین شرایطی حاکم است و اختلاف فاحشی هم در بازار وجود نداشته و رقابت سالم حاکم است، چرا که هر واحد بر اساس توان خود تخفیفی در ارائه کالا در نظر می‌گیرد.
 
وی در پایان با تاکید بر این که اکنون هم با وجود نصب برچسب تولیدکننده در حوزه‌های مختلف گران‌فروشی صورت می‌گیرد، گفت: مطمئن باشید که با اجرای این طرح گران‌فروشی از آنچه هست بیشتر نخواهد شد. طرح مذکور طرح خوبی است که البته نیازمند نظارت‌های مناسب بوده و باید نظارت کافی روی آن صورت بگیرد. حتی پیش بینی می‌کنیم با اجرای این طرح این امکان وجود دارد که در موارد متعدد با کاهش قیمت نیز مواجه باشیم، چرا که اکنون قیمت برخی از کالاها نسبت به هزینه‌ تمام شده آنها بسیار بالاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11592 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد بازدید: 2271 ساعت: 11:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 کاهش قیمت گوشت قرمز در اثر افزایش توزیع ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
3 فاکتور خرید ملاک تشخیص گران‌فروشی محصولات شب یلدایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
4 گران‌فروشی مرغ به مرغداران ربطی ندارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
5 کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی نان‌های صنعتی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان
6 گران‌فروشی تخم‌مرغ‌های ارزان نوروزی ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ فروردين
7 نظارت مسوولان بر بازار شب عید، مانع گران‌فروشی می‌شود ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند
8 تخلفات فروشگاه شهروند در نرخ‌گذاری‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ خرداد
9 قیمت مصوب تخم مرغ اعلام شد ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
رمضان شیرین برای بیماران قندی همه ما می‌توانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتی‌ها نیز یكی از گروه‌هایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزه‌داری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.
میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.