علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: دبیرانجمن روابط عمومی ایران انتخاب علی اصغر مونسان به عنوان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را انتخابی اصلح برای این حوزه مهم کشور دانست وگفت: با حضور وی شاهد پیشرفت همه جانبه کشور درحوزه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواهیم بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدرضا حقیقی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: سوابق مدیریتی ودرخشان در حوزه های گردشگری، ارتباطی و مدیریتی مونسان را به بهترین گزینه انتخابی برای سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی دولت دوازدهم است.

 
وی تصریح کرد: صنایع دستی و ارتباط آن با حفظ میراث و تمدن فرهنگی و تعاملات ویژه آن با گردشگری، ابزاری موثر برای گفتگوی تمدن ها، اقوام و ملت ها است و همچنین آثار مثبت صنایع دستی به نفع اقتصاد ملی ایران می باشد.
 
این استاد دانشگاه ارتباطات تاکید کرد: باید راهبردهای ویژه ای را ترسیم کرد چرا که صنایع دستی طی سالیان دور،چه در دوران رکود، چه در دوران رونق و شکوفایی اقتصادی همراه با توسعه صنعت گردشگری و میراث فرهنگی توانسته سهم شایسته ای در توسعه همزمان فعالیت های ملی داشته باشد.
 
وی با اشاره به فعالیت های مونسان در منطقه آزاد کیش خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر حضور وی به عنوان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش ، منشا تغییرات زیر ساختی در حوزه های گردشگری و عمرانی جزیره زیبای کیش بوده است.
 
رییس‌ جمهوری در حکمی علی‌اصغر مونسان را به عنوان «معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب کرد.
علی اصغر مونسان متولد 1349 در شهر تهران و دانشجوی دکترای رشته عمران در دانشگاه صنعتی شریف و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
در سوابق وی می توان به ریاست هیات مدیره و مدیر عاملی سازمان منطقه آزاد کیش اشاره کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11656 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 1860 ساعت: 3:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
کاهش وزن با قارچ! دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.