علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: دبیرانجمن روابط عمومی ایران انتخاب علی اصغر مونسان به عنوان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را انتخابی اصلح برای این حوزه مهم کشور دانست وگفت: با حضور وی شاهد پیشرفت همه جانبه کشور درحوزه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواهیم بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدرضا حقیقی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: سوابق مدیریتی ودرخشان در حوزه های گردشگری، ارتباطی و مدیریتی مونسان را به بهترین گزینه انتخابی برای سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی دولت دوازدهم است.

 
وی تصریح کرد: صنایع دستی و ارتباط آن با حفظ میراث و تمدن فرهنگی و تعاملات ویژه آن با گردشگری، ابزاری موثر برای گفتگوی تمدن ها، اقوام و ملت ها است و همچنین آثار مثبت صنایع دستی به نفع اقتصاد ملی ایران می باشد.
 
این استاد دانشگاه ارتباطات تاکید کرد: باید راهبردهای ویژه ای را ترسیم کرد چرا که صنایع دستی طی سالیان دور،چه در دوران رکود، چه در دوران رونق و شکوفایی اقتصادی همراه با توسعه صنعت گردشگری و میراث فرهنگی توانسته سهم شایسته ای در توسعه همزمان فعالیت های ملی داشته باشد.
 
وی با اشاره به فعالیت های مونسان در منطقه آزاد کیش خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر حضور وی به عنوان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش ، منشا تغییرات زیر ساختی در حوزه های گردشگری و عمرانی جزیره زیبای کیش بوده است.
 
رییس‌ جمهوری در حکمی علی‌اصغر مونسان را به عنوان «معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب کرد.
علی اصغر مونسان متولد 1349 در شهر تهران و دانشجوی دکترای رشته عمران در دانشگاه صنعتی شریف و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
در سوابق وی می توان به ریاست هیات مدیره و مدیر عاملی سازمان منطقه آزاد کیش اشاره کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11656 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 2143 ساعت: 3:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.