طرز تهیه دلمه برگ مو


لقمه: برگ مو یکی از سبزیجاتی است که هم اکنون در بازار موجود است و دلمه آن نیز بسیار مورد علاقه مردم ایران است.

مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده نیم كیلوگرم
برنج یك پیمانه
بلغور گندم و باقلای خرد شده و گوجه درختی ورق شده و پیاز داغ از هر کدام نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی و زعفران آب شده از هر کدام سه قاشق غذاخوری
نمك، زردچوبه، فلفل سیاه وقرمز و برگ مو به میزان لازم
روغن یك و نیم پیمانه
سركه نصف پیمانه
شكر پنج قاشق غذاخوری
سبزی دلمه چهار پیمانه
زرشك 1/4 پیمانه


طرز تهیه:

گوشت چرخ‌كرده را در پیازداغ تفت داده، زرشك و گوجه درختی را اضافه می‌‌كنیم. بلغورگندم و برنج را چند ساعت خیس كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن با كمی آب می‌‌پزیم و به آن زعفران می‌‌زنیم. سپس سبزی‌های خردشده را به مواد اضافه كرده و باقلا را هم جداگانه آب‌پز می‌‌كنیم. كلیه مواد فوق را با هم در یك ظرف مناسب مخلوط كرده و طوری هم می‌‌زنیم كه خمیر نشود. سركه و شكر را مخلوط كرده و دو قاشق غذاخوری آن را به مواد بالا می‌‌افزاییم. سپس مخلوط آماده شده را در برگ‌ها قرار داده و می‌‌پیچیم. در ظرف مورد نظر دو لایه برگ خالی قرار می‌‌دهیم و بعد دلمه‌های خام را به صورت فشرده در كنار هم قرار می‌‌دهیم. مقداری پیازداغ، زردچوبه، فلفل، روغن و یك لیوان آب مخلوط كرده و آن را روی دلمه می‌‌ریزیم و دم می‌‌كنیم. ده دقیقه قبل از تمام شدن مرحله پخت، باقی‌مانده سركه و شكر را اضافه می‌‌كنیم.


نكات:

اگر سركه را در هنگام دم گذاشتن اضافه كنیم باعث سفت شدن برگ‌ها می‌‌شود.

سبزی دلمه شامل (تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، شوید، ریحان، ترخون، مرزه و نعنا) است.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.





کد: 1172 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 8217 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
11 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند


نظرات


nahidazimi

basalam.besyarmofid vaarzande ast tashakor.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
این خانم ها مولتی ویتامین نخورند اگر قصد بارداری دارید قبل از مصرف هرگونه دارو یا مکمل حتما با پزشکتان مشورت کنید.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.