افزایش بیماری‌های قلبی با مصرف داروهای گیاهی


پایگاه خبری لقمه: طبق تحقیقات اخیر، داروهای گیاهی اگر چه مزایایی برای سلامتی دارند، اما مصرف آن‌ها برای کسانی که بیماری‌های قلبی دارند بسیار مضر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر گرازیانو اوندر از بیمارستان دانشگاه گملی می‌گوید:

 
خیلی مهم است که مریض‌ها از پزشکان معالج خود در مورد مصرف داروهای گیاهی و اثرات مخرب آن و همچنین تداخل دارویی با داروهای دیگری سوالاتی می‌پرسند. مخصوصا کهنسالانی که عموما داروهای متعددی مصرف می‌کنند.
از هر پنج نفر  یک نفر در امریکا مکمل‌های گیاهی را در کنار رژیم تغذیه‌ی خود استفاده می‌کند.
 
این آمار در خصوص افرادی که مشکلات قلبی دارند، نگرانی بزرگی محسوب می‌شود.
 
گروه تحقیقاتی دکتر اوندر بر روی افرادی که مشکلات قلبی و عروقی دارند، شواهد و مدارکی را مبنی بر ایمنی و اثربخشی داروهای گیاهی بررسی کرده است. طبق این شواهد روشن و قانع کننده، این طور نتیجه‌گیری شده است که هیچ داروی گیاهی اثر مثبتی بر بیماران قلبی نداشته است.
 
نتایج این تیم که در ژورنال کالج امریکایی قلب و عروق شده است نشان داده که مصرف روغن بذر کتان، خارمریم، دانه‌ی انگور، چایی سبز، زالزالک، سیر و سویا فواید احتمالی برای این بیماران دارد. اما این شواهد از خطر بالای تداخل دارویی چای سبز، زالزالک و سیر با داروهای قلبی گواهی می‌دهد.
 
در میان سایر داروهای گیاهی مصرف شده مانند مارچوبه، فایده و ضرری بر این بیماران ندارد. جینسینگ آسیایی نیز سودی برای این بیماران ندارد؛ اما خطر بالای تداخل با داروهای قلبی را داراست. همچنین جینگو عوارض جانبی شدید و خطر بالای تداخل دارویی با داروهای قلبی را دارد.
 
شمار دیگری از داروهای گیاهی مانند کرنبری، آقطی اروپایی، گیاه خوک طلایی، ریشه‌ی شیرین بیان، مریم گلی و گل راعی تداخل دارویی زیادی با داروهایی که عموما برای بیماری‌های قلبی تجویز می‌شوند را دارا هستند. وارافین، دیورتیک، آسپرین و بقیه‌ی داروهای ضد انعقاد از جمله‌ی این داروها هستند.
 
دکتر اوندر گفته است که متاسفانه ممکن است دکتر شما توجهی به این تاثیرات مخرب نداشته باشد. تاکنون در بیشتر دانشگاه‌های پزشکی کشورهای غربی، مطالعه بر داروهای جایگزین لحاظ نشده است. بنابر این لازم است که پزشکان دانش خود را در زمینه‌ی داروهای گیاهی بهبود بخشند تا پیامدهای آن را به خوبی بتوانند ارزیابی کنند. وی افزود:
 
بسیار مهم است که بدانیم طبیعی به معنای امن بودن نیست و داروهای گیاهی ممکن است باعث عوارض جانبی شدیدی شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11787 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 2648 ساعت: 11:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
5 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی/ وضعیت فعلی ذخایر دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
9 واردات دارو از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.