پوکی استخوان را چگونه درمان کنیم


پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان فیبر محلول ذرت، پروبیوتیکی است که به بدن کمک می کند تا به شکل بهتری از کلسیم استخوان در طول دو دوره نوجوانی و بعد از یائسگی استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فیبر پروبیوتیک از طریق روده به روده کوچک می رود و در انجا هضم می شود. محققان دریافته اند که فیبر محلول ذرت، در قالب زنجیره های کوتاه اسیدهای آمینه تجزیه شده و به حفظ سلامت استخوان ها کمک می نماید.

 
محققان در مطالعه پس از سن یائسگی، میزان حفظ کلسیم را در ۱۴ زن با استفاده از ایزوتوپ اندازه گیری کردند. زنان به مدت ۵۰ روز، صفر گرم، ۱۰ گرم یا ۲۰ گرم از این کربوهیدرات غیر قابل هضم را مصرف کردند.
 
حفظ کلسیم استخوان در زنانی که ۱۰ گرم و ۲۰ گرم از این مکمل را استفاده کرده بودند به ترتیب ۴.۸ درصد و ۷ درصد بهبود یافته بود.در مطالعه دوره نوجوانی هم، محققان به ۳۱ دختر روزانه صفر گرم، ۱۰ گرم یا ۲۰ گرم از این کربوهیدرات فیبر محلول ذرت به مدت ۳ هفته دادند و در این مدت رژیم غذایی آنها عادی و منظم بود.
 
نتایج نشان داد در هردو مصرف ۱۰ گرم و ۲۰ گرم، جذب میزان کلسیم تا ۱۰ درصد برای دختران نوجوان بهبود یافت.به گفته این محققان، این پروبیوتیک می تواند به افراد سالم کمک کند تا از مواد معدنی به شکل بهتری برای حفظ سلامت استخوان استفاده کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11789 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 2940 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
4 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
5 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
6 گیاهخواران این ۷ آیتم ضروری را در لیست خود بگنجانید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 پیشگیری از پوکی استخوان با رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
8 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
11 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری با آب كرفس صحت ندارد مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
حذف گوشت از رژیم غذایی ممكن‌ نیست در علم تغذیه، هرمی غذایی وجود دارد كه نشان می‌دهد، روزانه از هر نوع ماده غذایی به چه میزان باید استفاده كرد.