راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می گوید: در دولت یازدهم هشت هزار و 41 برند کود و سم در دولت یازدهم ثبت شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «اسکندر زند» روز سه شنبه در پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396) که در سالن خوشه این وزارتخانه برگزار شد، افزود: تاکنون 625 تقاضا برای کنترل کیفی برند سم دریافت شد که تاکنون 175 مورد پایش و ثبت و 25 مورد رد شده و مابقی در حال آزمایش است. 

وی اظهار داشت: کودها از لحاظ آلاینده ها و فلزات سنگین آزمایش شدند که هفت هزار و 866 برند کود در آزمایشات کنترل کیفی سالم و یک هزار و 400 برند کود تقبلی بودند. 
به گفته رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی، در این بین ٣٣٨ نوع کود وارداتی است. 
زند افزود: مدیریت تغذیه خاک در مزارع پایلوت 27 درصد افزایش عملکرد محصول داشته است . 
 
راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است
زند تصریح کرد: سال گذشته، 60 رقم جدید بذر داخلی و خارجی از سوی محققان سازمان تحقیقات در کشت پاییزه به کشاورزان سراسر کشور معرفی شد. 
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در زمینه تامین هسته های اولیه بذر خودکفا هستیم، گفت: در زمینه تحقیقات کشاورزی با سازمان های بین المللی سیمیت، ایکاردا و فرانسه همکاری داریم. 
زند اظهارداشت: در موسسه تحقیقات دیم کشور دو رقم جدید گندم و نخود برای افزایش عملکرد معرفی شد. 
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر جایی در کشور نیست که مسئول پهنه نداشته باشد، افزود: آموزش بلندمدت مسئولان مروج پهنه، در دستور کار سازمان تحقیقات قرار دارد. 
به گزارش ایرنا، پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396 ) امروز سه شنبه با حضور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، معاونان، کارشناسان و گندمکاران برگزارشد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11808 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 2370 ساعت: 11:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
5 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
7 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
11 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.