هتل حبابی فرانسه هتلی جالب و متفاوت


پایگاه خبری لقمه: «پیر استفان دوما» مبتكر فرانسوی از نوعی حباب‌ شفاف در اندازه اتاق رونمایی كرد كه به افراد امكان خوابیدن می‌داد در حالی كه هیچ‌چیز مانع مشاهده مناظر طبیعی نمی‌شد.در ادامه با ما همراه باشید تا ضمن مشاهده گالری تصاویر با این هتل زیبا بیشتر آشناشویم

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هر یك از حباب‌ها در منطقه‌ای جنگلی و بر روی زمینی صاف و سفت و نزدیك به یك خانه چوبی قرار دارد. تنها راه رسیدن به هر كدام از حباب‌ها طی كردن مسیر منفرد دسترسی به آن است.

قطر هر حباب حدود 4 متر، ارتفاع آن 3 متر و مجهز به یك مسدودكننده هواست. یك تهویه بی‌صدا فضا را پر از باد نگه داشته و به طور مداوم هوای داخل را تصفیه می‌كند.
حباب‌ها با یك تختخواب، كمد، چراغ مطالعه و مجموعه‌ای میز و صندلی كه در اشكال مختلف طراحی شده و به مشتریان حق انتخاب می‌دهد، مبله شده‌اند.
 
مهمانان همچنین می‌توانند از بین حباب‌های شفاف یا نیمه‌شفاف انتخاب كنند. گرچه این حباب‌ها در محیط بیرون واقع شده‌اند، هر كدام مجهز به نیروی برق، دوش و روشویی هستند.
هزینه اقامت در حباب با هر كدام از اتاق‌های هتل همسان است. طیف بهای حباب‌های مزبور بسته به مكان، فصل و امكانات رفاهی از 109 تا 499 یورو عنوان شده است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 11834 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 3608 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.