چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم


پایگاه خبری لقمه: میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

 
1 ـ بادمجان ها را حتما روی ذغال و یا روی حرارت گاز كباب كنید تا بادنجان ها بوی دود بگیرد. بادنجان درفر بوی دود نمی گیرد.
 
2 ـ می توانید بعد از آن كه بادنجان را كبابی كردید در آب سرد بیاندازید تا خنك شود بعد پوست بكنید و استفاده كنید.
 
3 ـ می توانید بادنجان را كبابی كرده و در فریزر نگهداری كنید.
 
4 ـ كوبیدن سیر در هاون یا لای كیسه فریزر برای بهتر شدن طعم سیر و حفظ بو و عطر آن می باشد.
 
5 ـ برای راحت تر پوست كندن سیر خشك می توانید آن را در آب نیم گرم خیس كرده و بعد به راحتی پوست بگیرید.
 
6 ـ می توانید پوست گوجه فرنگی ها را نگیرید یا گوجه فرنگی را نیز كبابی كرده ، پوست بگیرید و با بادنجان مخلوط كنید.
7 ـ در بعضی از مناطق میرزا قاسمی را با گوجه فرنگی كمتر و یا بدون گوجه فرنگی تهیه می كنند.
8 ـ استفاده از رب گوجه فرنگی برای میرزا قاسمی مناسب نیست .
 
9 ـ نزدن تخم مرغ قبل از اضافه كردن به بادنجان برای این است كه دو رنگ بودن سفیده و زرده تخم مرغ به زیباتر شدن غذا كمك می كند و تخم مرغ یك دست نمی شود.
 
10 ـ برای کمتر شدن بوی سیر غذا می توانید از پودر سیر استفاده كنید كه البته میرزا قاسمی اصیل و سنتی را نخواهید داشت.
 
11 ـ برای از بین بردن بوی سیر غذا می توانید در آخر جعفری یا چای خشك و یا تخم گشنیز بجوید كه به از بین بردن بوی سیر كمك می كند.
 
12 ـ میرزا قاسمی غذای بدون گوشت ، ساده و خوشمزه ای است كه می توانید با تزیین های متفاوت و زیبا برای مهمانی ها و مراسم مختلف به عنوان غذایی جذاب و پر طرف دار و متنوع استفاده كنید.
 
13 ـ میرزا قاسمی را می توانید با خاگینه ، نیمروز ، زیتون و... تزیین كنید كه در تصویر با خاگینه و زیتون تزیین شده است .
 
14 ـ تخم مرغ میرزا قاسمی را می توانید در یك تابه جدا درست كنید و به غذا اضافه كنید و نیز می توانید به صورت نیمروز به تعداد نفرات روی غذا بگذارید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هنر آشپزي

کد: 11908 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 3474 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.