اسموتی مغذی برای بهبود گوارش


پایگاه خبری لقمه: چسبیدن مواد غذایی نیمه گوارش شده (به ویژه گلوتن) به دیواره های روده شایع است. این شرایط می تواند موجب تجمع سموم شود و احساس نفخ و خستگی را در فرد ایجاد کرده و حتی به شکل گیری سردرد منجر شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر قصد دارید گوارش خود را بهبود ببخشید، یک اسموتی مغذی می تواند به شما برای تحقق این هدف کمک کند. افزودن مواد غذایی دوستدار گوارش به رژیم غذایی چه از تولید گاز رنج می برید، نفخ مزمن را تجربه می کنید یا تنها قصد دارید از ابتلا به سرطان روده بزرگ پیشگیری کنید، اهمیت دارد.

 
به گزارش "لیو لاو فروت"، یکی از عوامل خطرآفرین برای ابتلا به سرطان روده بزرگ رژیم غذایی ضعیف و با محتوای فیبر کم است. میزان مصرف فیبر برای بسیاری از مردم جهان به ویژه در کشورهای توسعه یافته بسیار کمتر از مقدار توصیه شده روزانه 30 تا 40 گرم است.
 
مصرف مواد غذایی التهاب آفرین و همچنین گوشت قرمز موجب افزایش ترشحات مخاطی در پوشش داخلی روده ها می شود. این شرایط کار را برای پرزهای داخل روده به منظور جذب موثر مواد مغذی دشوار می کند.
 
چسبیدن مواد غذایی نیمه گوارش شده (به ویژه گلوتن) به دیواره های روده شایع است. این شرایط می تواند موجب تجمع سموم شود و احساس نفخ و خستگی را در فرد ایجاد کرده و حتی به شکل گیری سردرد منجر شود.
 
اما با نوشیدن روزانه این اسموتی به مدت دو هفته در قالب وعده غذایی صبحانه می توانید کمک حال دستگاه گوارش خود باشید. در کنار مصرف این اسموتی تا حد امکان تلاش کنید از مصرف گوشت قرمز، قند پالایش شده و الکل پرهیز کنید.
 
از مواد تشکیل دهنده این اسموتی مفید می توان به دانه کتان، آووکادو، دانه های چیا و موز اشاره کرد. برای بهره‌مندی از فواید تقویت گوارش بیشتر می توانید یک سیب را نیز به این اسموتی اضافه کنید.
 
دانه های چیا توانایی جذب آب را دارند که پوششی ژله ای برای آنها ایجاد کرده و به پاکسازی دستگاه گوارش و تسهیل جذب مواد مغذی کمک می کند. دانه های کتان نیز توانایی پیشگیری از تشکیل تومور روده بزرگ را دارند و برای مبارزه با سلول های سرطانی نیز مفید هستند.
 
آووکادو سرشار از فیبر است. این شرایط برای موز نیز صادق است، که به لطف الکترولیت هایی مانند پتاسیم - ممکن است به واسطه مدفوع شل از دست بروند - به بهبود اجابت مزاج کمک می کند.
 
 
مواد لازم:
 
دو عدد موز رسیده
 
یک عدد آووکادو
 
یک قاشق غذاخوری پودر دانه کتان
 
یک قاشق غذاخوری دانه های چیا (به مدت 10 دقیقه در سه قاشق غذاخوری آب خیس خورده باشد/ توجه: هنگام خرید چیا از عطاری ها، آن را با تخم ریحان یا تخم شربتی اشتباه نگیرید)
 
یک قاشق چایخوری عسل
 
یک فنجان آب
 
 
روش تهیه:
 
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک دستگاه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی صاف و یکنواخت شکل بگیرد به مخلوط کردن ادامه دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : عصر ایران

کد: 11963 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر بازدید: 2165 ساعت: 2:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 اطلاعات کلی از آووکادو Avocado ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6 چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
8 ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
9 مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
10 کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.