سخنگوی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با لقمه خبر داد:
تاثیر مذاکره با نانوایی‌ها و قنادی‌ها برای کاهش مواد مضر سلامت


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از انجام مذاکراتی با برخی اصنافی که گاهی اوقات محصولات مضر تولید می‌کند خبر داد.

«دکتر ایرج حریرچی» قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری لقمه درباره ارتباط وزات بهداشت و اتحادیه اصنافی مثل رستوران‌ها و قنادی‌ها که تولیدات شان می‌تواند گاهی اوقات مضر شناخته شود، چه اندازه است تا تغییراتی در این تولیدات پدید آید؟ توضیح داد: وزارت بهداشت کنش‌گری‌هایی را در ارتباط با سازمان‌ها و اصنافی که زیرمجموعه‌اش محسوب می‌شوند، داشته است؛ برای مثال ما با صنف نانوایی‌ها صحبت‌هایی داشته‌ایم و قرار شده که نمک نان‌ها را کاهش دهند. همچنین با تولیدکنندگان غذاهای بسته‌بندی مثل نوشابه و نوشیدنی‌ها مذاکراتی داشته‌ایم و پیشنهاد داده‌ایم که مقدار شیرین کننده‌های آنها را کاهش دهند و امثال اینها.

 

وی در مورد اینکه آیا این مذاکرات در روند بهبود سلامت مردم موثر بوده یا خیر، گفت: بسیار موثر بوده است، همچنان که کاهش نمک در نان‌ها، کاهش مواد شیرین کننده در نوشیدنی‌ها و کاهش مصرف روغن‌های مضر در برخی فرآورده‌های غذایی و قنادی‌ها را شاهد بوده‌ایم.

 

گفت‌وگو: محمدصالح حجت‌الاسلامی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 12004 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر بازدید: 1999 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
2 مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
3 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
4 انتخابات هیات‌ رئیسه اتاق بازرگانی ایران فردا برگزار می‌شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 سیدجواد ساداتی از وزارت کشاورزی برکنار شد/ انتصاب سرپرست ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ فروردين
6 انجام روزانه ۴۰۰ میلیون تراکنش بانکی در شاپرک ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 فاکتور خرید ملاک تشخیص گران‌فروشی محصولات شب یلدایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
9 افزایش قیمت لوازم خانگی از اول تیرماه ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۹ خرداد
10 زمان استفاده از چاه‌های کشاورزی نباید در پیک مصرف باشد ۱۴۰۱ جمعه ۲۷ خرداد
11 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟