۹ خوراکی که فکرش را نمی‌کنید کشنده هستند


پایگاه خبری لقمه: خوراکی های خوشمزه ای هستند که برای سلامتی خطرناک و حتی کشنده هستند پس در خوردنی هایتان دقت بیشتری داشته باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برگ ریواس، بادام هندی، عسل، سیب زمینی، لوبیای قرمز، ماهی و نوعی توت می توانند تهدیدی برای سلامتی تان به شمار بروند.۹ خوراکی خطرناک را بشناسید که حتی تصور نمی‌کردید آن‌ها خطرناک باشند.

 
میوه‌ها، سبزیجات و خشکبارها سالمترین خوراکی‌هایی هستند که تقریبا نمی‌توان هیچ اشکالی از آن‌ها گرفت چرا که در سلامت بدن انسان تأثیر بسیار زیادی دارند اما این ۹ خوراکی که فکرش را هم نمی‌کردید به شدت کشنده و خطرناک هستند پس بهتر است در هنگام انتخاب خوراکی‌های خود بیشتر دقت کنید.
 
عسل:
ممکن است بسیار عجیب به نظر برسد، اما عسل می تواند ماده خوراکی بسیار سمی به شمار آید. زمانی که عسل مراحل پاستوریزه شدن خود را طی می کند، مواد سمی ذکر شده را از دست می دهد.
 
مصرف حتی یک قاشق از عسلی که هنوز پاستوریزه نشده می تواند، باعث سردرد، احساس گیجی، ضعف و تهوع شود و این روند می تواند تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کند. در برخی موارد مصرف بیش از یک قاشق آن می تواند سبب مرگ نیز بشود..
 
بادام هندی:
زمانی که در مغازه ای وارد می شوید که بادام هندی خام را می فروشند، بدانید که فروشنده در مورد خام بودن آن به شما خام گوید. آن بادام هندی ها، در واقع برای از بین بردن نوعی ماده شیمیایی به نام «اوروشیول» بخار داده شده اند.
 
این سم همان نمونه ای است که در پیچک سمی آمریکایی نیز یافت می شود و گفتنی است در میان افرادی که سابقه آلرژی به چنین پیچک هایی را دارند می تواند کشنده باشد. بنابراین، زمانی که بادام زمینی خام را بادام زمینی کردید آن را میل نکنید. بسته به میزان آلرژی و عکس العمل بدن مصرف مقداری از بادام زمینی خام می تواند بسیار خطرناک باشد
 
برگ های ریواس:
برگ های ریواس که قرار هم نیست پخته یا سرخ شوند، دارای «اسید اگزالیک» هستند که سبب ایجاد سنگ کلیه می شود. حدود ۵ هزار گرم از آن می تواند باعث مرگ شود و مصرف کمتر از این میزان هم می تواند سبب بیماری شدید گردد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 12006 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 2105 ساعت: 10:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
2 استفاده های دارویی از ریواس/درمان سرطان خون ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ ارديبهشت
3 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
4 خطرناک‌ترین و پراستفاده‌ترین خوراکی‌ها کدامند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت
5 موادغذایی بی‌ضرر و کشنده ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
6 رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ ۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
7 عطر سبزی های کوهی بر سر سفره مردم + خواص ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
8 بخور نخورهای اضطراب و افسردگی ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ بهمن
9 روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان
10 رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.