سرانه مصرف تخم مرغ در اردبیل کمتر از 11 کیلوگرم است


پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سرانه مصرف تخم مرغ به عنوان نیاز جدی و ضروری سلامت انسان کمتر از 11 کیلوگرم است در حالی که این سرانه در کشورهای اروپایی بالای 24 کیلوگرم است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تکلوی در مراسم گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ در اردبیل اظهار کرد: نهم اکتبر روز جهانی تخم مرغ نامگذاری شده و شعار امسال برای گرامیداشت این روز تغذیه مناسب همراه با شادابی و سلامت است که قطعا یکی از عناصر تغذیه مناسب استفاده مستمر از تخم مرغ به عنوان غذای سالم و پرانرژی است. 

 
وی به ارزش غذایی تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی کامل دارای اهمیت فراوان و در عین حال ارزان قیمت اشاره کرد و بیان داشت: تخم مرغ دارای پروتئین، ویتامین و املاح موثر و چربی مفید است و مصرف آن روزانه یک عدد هیچ عوارضی را برای قلب و عروق، کبد و کلیه ندارد.
 
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل خاطرنشان کرد: به دلیل آنکه تخم مرغ دارای اسید چرب غیراشباع است اسباب تندرستی قلب و مانع گرفتگی عروق است و در عین حال در سلامت مغز و حفاظت چشم و سایر اعضا بدن می تواند نقش مهمی را داشته باشد.
 
تکلوی اضافه کرد: در بسیاری از کشورها سرانه مصرف تخم مرغ به دلیل آگاهی مردم از فواید آن بسیار بالاست اما ضرورت دارد در کشور و استان اردبیل با یک فرهنگسازی مناسب این سرانه مصرف افزایش یافته و یک شرایط مناسبی را در تولید، عرضه و مصرف سالم این ماده غذایی شاهد باشیم.
 
وی فعالیت 27 واحد تخم گذار در استان را یادآور شد و بیان داشت: در این واحدها 11 هزار تن تخم مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12100 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 2279 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
6 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
8 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
9 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
10 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری در وقت اضافه به قول فرنگی‌ها یک سورپرایز برایتان داریم! اگر به دنبال خوش اندامی هستید بدانید که با تغییر شیوه‌ی غذا خوردن تان می‌توانید هر ماه یک کیلوگرم وزن کم کنید.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.