سیب رنده شده با دارچین با بدن ما چه می کند


پایگاه خبری لقمه: دستیار تخصصی طب ایرانی گفت: پرهیز از فعالیت شدید و خستگی, کم‌کردن آمیزش جنسی, پرهیز از غم و غصه, گفتگو با دوستان و اقوام, مصرف سیب رنده‌شده با دارچین ‌باعث افزایش مقاومت بدن و محافظت از ابتلا به بیماری می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد انصاری‌پور درباره راهکارهای افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار کرد: مصرف انجیر و مویز به‌عنوان میان‌وعده به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند.

وی افزود: مصرف آشی که شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه باشد, در پاکسازی بدن از مواد زائد کمک‌کننده است.
 
دستیار تخصصی طب ایرانی خاطرنشان کرد: کم کردن مقدار غذا به افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا کمک می‌کند چرا که مانع تجمع سموم در بدن می‌شود.
 
کاهش مصرف تخم‌مرغ پخته و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند
انصاری‌پور تصریح کرد:کاهش مصرف گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ به‌خصوص پخته‌شده و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند و بهتر است برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن، گوشت پرندگان کوچک مثل بلدرچین به‌مقدار کم مصرف شود.
 
مصرف سیب رنده‌شده با دارچین ‌بدن را از بیماری محافظت می‌کند
وی خاطرنشان کرد: استفاده از موادی مانند روغن گاو، اضافه کردن کمی دارچین به چای، مصرف نخودآب بدون گوشت، سیب رنده‌ شده با کمی دارچین به دفع مواد نامطلوب از بدن کمک می‌کنند که در طب ایرانی تحت عنوان تریاقات و پادزهرها شناخته می‌شوند.
 
دستیار تخصصی طب ایرانی یادآور شد: پرهیز از فعالیت شدید و خستگی, کم‌کردن آمیزش جنسی تا حد امکان‌, گذاشتن ظرف حاوی سرکه و پیاز یا سیر قاچ‌شده (جداگانه) در مکان‌های مختلف منزل, پرهیز از مصرف آب سرد, دود دادن کندر، برگ مورد و مرزنجوش در منزل, استفاده از رایحه‌های خوش, پرهیز از غم و غصه و استفاده از امور مفرح و شادی‌آور مثل گفتگو با دوستان و اقوام مقاومت بدن را افزایش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 12107 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 3050 ساعت: 2:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت