همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود


پایگاه خبری لقمه: همایش روز جهانی غذا با شعار «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد هاشمی در نشست خبری همایش روز جهانی غذا، گفت: این روز بهانه‌ای برای بیان اولویت‌های غذا در کشور است. در سال‌های اخیر به جای استفاده از قوه قهریه در این حوزه بحث تشویق را پیش بردیم که یکی از اقدامات‌مان اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولید کنندگان فراورده‌های غذایی بوده که از حدود ۱۱ سال قبل و در ۱۶ دوره برگزار شده است.

 
وی با اشاره به تولیدکنندگانی که توانستند با روش‌های ابتکاری محصولات‌شان را به سمت سلامت بیشتر ارتقاء دهند، گفت: در این سال‌ها نزدیک به ۱۵۰ نشان ایمنی سلامت ارائه شده و شرکت‌هایی که بتوانند این نشان را دریافت کنند، از امتیاز ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.
 
دبیر اجرایی همایش ملی روز غذا با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات سازمان غذا و دارو بحث نصب نشانگرهای تغذیه بر روی فرآورده‌های غذایی بود، گفت: در هیچ کجای دنیا اجباری برای عدم مصرف یک محصول وجود ندارد، بلکه سعی می‌شود با المان‌های فرهنگی‌ مردم را ترغیب به استفاده از محصولات سلامت کنند. بر این اساس چراغ راهنمای تغذیه‌ای باعث می‌شود که مردم بدانند از چه محصولی استفاده کنند. خوشبختانه این نشانگرها در کشور مورد استقبال صنایع غذایی قرار گرفته و به صورت ۱۰۰ درصد اجرا شده است، البته هنوز در بازار به صورت ۱۰۰ درصد وجود ندارد و به تدریج در حال جایگزین شدن است.
 
هاشمی شعار جهانی روز غذا را تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذا و توسعه روستایی عنوان کرد و گفت: شعار کشور ما برای این روز متناسب با اقدامات‌مان «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» انتخاب شده است.
 
در ادامه این نشست کاوه زرگران - دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران نیز گفت: ما ضوابط برچسب‌گذاری را در بازه زمانی سه تا شش ماهه بررسی کردیم و به یک قانون جامع رسیدیم و آن را به سازمان غذا و دارو فرستادیم. بعد از آن دستورالعمل چراغ راهنمای تغذیه نیز به آن اضافه شد و در فاز اول ۲۰۰ شرکت مواد غذایی به صورت داوطلبانه آن را اجرا کردند.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۹ درصد از شرکت‌های غذایی اقدام به اجرای چراغ راهنمای تغذیه کرده‌اند، گفت: طبیعتا اجرای آن هزینه‌هایی را برای بخش خصوصی به دنبال داشته، اما ما تلاش کردیم که در کنار دولت این طرح را اجرایی کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12126 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2902 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

  تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.