روش هایی برای درمان سریع گلودرد


پایگاه خبری لقمه: عسل را با چای مخلوط کنید و مصرف کنید، این یک درمان معمول برای گلودرد است. یک مطالعه‌ی جدید نشان می‌دهد که عسل برای تسکین سرفه‌های شبانه بسیار موثر است. برخی تحقیقات دیگر نیز از عسل به عنوان شفا دهنده‌ی زخم یاد می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گلو درد، خارش و یا هر نوع تحریکی در گلو، ممکن است شما را با مشکلاتی از قبیل: خوردن غذا و مایعات مواجه کند.

 

سرفه و گلودرد اگر طولانی شود می‌تواند مانع خواب فرد بشود. خوشبختانه شما از طریق درمان‌های خانگی می‌توانید درد گلوی خود را تسکین دهید.

 

۱ - عسل

عسل را با چای مخلوط کنید و مصرف کنید، این یک درمان معمول برای گلودرد است. یک مطالعه‌ی جدید نشان می‌دهد که عسل برای تسکین سرفه‌های شبانه بسیار موثر است. برخی تحقیقات دیگر نیز از عسل به عنوان شفا دهنده‌ی زخم یاد می‌کنند.

 

۲ - آب نمک

آب نمک به کاهش گلودرد و ترشحات آن کمک می‌کند. یک قاشق چای خوری را در یک لیوان آب گرم بریزید و مخلوط کنید. هر محلول را سه ساعت یک بار غرغره کنید.

 

۳ - چای بابونه

چای بابونه به طور طبیعی به عنوان آرام بخش مورد استفاده است. اما از آن برای درمان گلودرد نیز بهره می‌برند. چای بابونه دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی می‌باشد. برخی تحقیقات نشان می‌دهند که استنشاق بخار چای بابونه می‌تواند به کاهش علائم سرما خوردگی از جمله گلودرد کمک کند.

 

۴ - نعناع

اسپری‌های روغن نعناعِ رقیق شده، ممکن است گلو درد را کاهش دهد. نعناع حاوی منتول است که به آرام کردن گلو درد و سرفه کمک می‌کند.

 

۵ - شنبلیله

شنبلیله دارای خواص درمانی بسیاری است و همچنین شکل‌های گوناگونی دارد. چای شنبلیله یک درمان طبیعی برای گلو درد به شمار می‌رود.

 

۶ - ریشه‌ی پف نبات

ریشه‌ی پف نبات حاوی یک ماده‌ی مخاطی است که گلو درد را تسکین می‌دهد. برای استفاده، آن را با مقداری چای و آب جوش ترکیب کنید. دو تا سه بار در روز از آن برای کاهش درد گلو استفاده کنید.

 

۷ - ریشه‌ی شیرین بیان

ریشه‌ی بیان نیز در درمان گلو درد موثر است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهند که مخلوط آن با آب، یک درمانگر مناسب برای گلو درد می‌باشد.

 

۸ - برگ نارون قرمز

از برگ نارون قرمز به صورت دم کرده استفاده کنید. خواص درمانی این گیاه می‌تواند التهابات گلو را کاهش دهند. البته تحقیقات بیشتری در خصوص فواید این گیاه لازم است. زیرا، طبق گزارش کتابخانه‌ ملی ایالات متحده امریکا، مصرف آن ممکن است جذب داروهای دیگر را کاهش دهد.

 

۹ -سرکه‌ سیب

سرکه سیب سرخ دارای خواص ضد باکتریای است. از آنجا که طبیعت سرکه‌ سیب اسیدی است، می‌توان از آن برای جلوگیری از گسترش باکتری‌ها در گلو استفاده کرد. یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه‌ سیب را در یک فنجان آب رقیق کنید، سپس آن را مصرف کنید.

 

۱۰ - سیر

سیر دارای خواص ضد باکتری طبیعی است. مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم سیر می‌تواند به جلوگیری از سرما خوردگی کمک کند.

 

۱۱ - فلفل قرمز

فلفل قرمز حاوی کپسایسین، یک ترکیب طبیعی شناخته شده برای مسدود کردن گیرنده‌های درد. اگرچه هنوز از لحاظ علمی ثابت نشده است، اما مصرف آن به همراه آب گرم و عسل می‌تواند در تسکین درد گلو موثر باشد

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فرادید

کد: 12196 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر بازدید: 2694 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.