توصیه متخصصین برای تغذیه در ماه رمضان؛
در فاصله افطار تا سحر میوه و نوشیدنی مصرف کنید


لقمه: دفعات غذا خوردن در ماه رمضان اهمیت خاصی در سلامت روزه داران دارند و رعایت نکردن اصول تغذیه باعث آسیب رسیدن به سلامت بدن می شود.

دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه گفت: دفعات غذا خوردن در ماه مبارک رمضان اهمیت خاصی در سلامت انسان دارند. بطور معمول و در روزهای غیر روزه داری توصیه می شود که غذای پرحجم و دارای مقدار زیادی گوشت در ظهر میل شود و صبحانه و شام از غذاهای سبک استفاده شود.

وی افزود: داشتن دو میان وعده در صبح (در قالب 1 میوه) و عصر نیز کمک زیادی به کنترل اشتها و متابولیسم بدن می کند و از ایجاد اشتهای کاذب نیز می کاهد. این متخصص تغذیه اظهار کرد: به همین دلیل است که علاوه بر نوع و مقدار غذای مصرفی در افطار و سحری، در طول افطار تا سحری نیز رعایت دفعات غذاخوردن بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به توصیه های روزه داری در تابستان گفت: وقتی ایام روزه داری با روزهای گرم و طولانی سال مصادف می شود، از آنجا که مدت زمان بین افطار و سحری کم است، توصیه به داشتن دو وعده غذای اصلی (در قالب افطار و سحری) و میان وعده (تا زمان قبل از خواب) در قالب میوه ها و نوشیدنی ها می شود. البته در تمام ساعات ما بین افطار و سحری، نوشیدن مایعات با دمای مناسب و به مقدار فراوان توصیه می شود.


نقل از :خبرگزاری شبستان

کد: 1256 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 4140 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
2 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
5 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
6 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
8 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
9 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
10 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
11 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.