چلوقرمه سبزی به همراه ماست غذای کاملی برای سحر است


لقمه: رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ایران با اشاره به اهمیت داشتن کالری مناسب غذای سحر برای یک روزه‌دار به خصوص ورزشکاران گفت: چلو قورمه‌سبزی به همراه ماست غذای کاملی برای وعده سحر روزه‌داران است.

لطفعلی پورکاظمی درباره تغذیه ورزشکاران در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: افراد به‌خصوص ورزشکاران بهتر است برای افطار پس از مختصری غذا مانند نان، پنیر، گردو، شیر،‌ میوه‌، سبزی و خرما استراحت مختصری کنند و سپس به تمرینات حرفه‌ای خود بپردازند.

وی افزود: ورزشکاران سعی کنند در وعده سحری بیشتر غذاهای نشاسته‌ای از جمله برنج، سیب‌زمینی، ماکارونی، نان با مختصری غذای گوشتی، آب‌میوه، سبزی، سالاد و اغذیه فیبری و در نهایت گوجه‌‌فرنگی مصرف کنند.

پورکاظمی ادامه داد: به‌طور مثال اگر مثلاً 8 قاشق برنج و یک پیاله قورمه سبزی و کمی ماست برای سحری افراد مصرف شود می‌توان این غذا را یک غذای کامل و مناسب برای روزه دار عنوان کرد.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ایران خاطرنشان کرد: غذاهایی مانند آش رشته و شعله‌زرد برای افطاری، شام یا سحری به عنوان یک وعده غذا به حساب می‌آید در نتیجه یا باید مقدار کمتری مصرف شود یا اینکه آن را به عنوان یک وعده غذا به حساب آورد.


نقل از :فارس

کد: 1265 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد بازدید: 4236 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باید و نبایدهای روزه برای ورزشکاران ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
2 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
3 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
4 همه چیز درباره انواع تخمه ۱۳۹۲ دوشنبه ۹ دي
5 رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
6 طرز پخت خورش قرمه سبزی مازندرانی یا ملا قورمه ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير
7 از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
8 یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
9 روش تهیه قورمه‌سبزى با قارچ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ آبان
10 طرز تهیه قورمه سبزى سبزواری ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
11 هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمه‌سبـزى ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟