شیرینی های ماه رمضان/
روش تهیه شیرینی محبوب کشورهای عربی


لقمه: قطایف، نوعی شیرینی است که در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.

نکته مهم در تهیه این شیرینی این است که با روش های متعدد و از مواد گوناگونی می توان در آن استفاده کرد. مواد میانی این شیرینی را به دلخواه تغییر می کند و حتی می توان از کرم پاتیسیر یا انواع پنیر، گوشت و سبزی‌جات برای پرکردن قطایف استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف:

آرد: یک و نیم پیمانه

مایه خمیر: سه چهارم قاشق چای‌خوری

شکر:یک قاشق چای‌خوری

آب گرم: یک و نیم پیمانه

نمک: مقدار کم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

مواد میانی قطایف:

شکر: 4 قاشق چای‌خوری

دارچین: 2 قاشق چای‌خوری

گردوی خردشده: 220 گرم


مواد لازم برای تهیه شربت قطایف:

شکر: دو و نیم پیمانه

گلاب: یک چهارم پیمانه

آب: یک و نیم پیمانه

هل: 3 عدد

دارچین: 3 شاخه

آب لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری 



طرز تهیه:

* مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.

* آرد و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن‌ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.

* در یک تابه نچسب، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپ‌خوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب‌هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می‌شود.

* قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید.


طرز تهیه مواد میانی قطایف:


تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپ‌خوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید.


طرز تهیه شربت:


مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.




کد: 1306 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۹ مرداد بازدید: 12528 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگ غذایی مسلمانان جهان در ماه رمضان + عکس ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ مرداد


نظرات


پروانه

خیلی خوب بود اگه بازم از شیرینیهای عربی بذارین ممنون میشم.
سارا

همه چی عالیه ممنون
nazi

این همون قطاب خودمونه ؟؟؟
anahita

ممنونم بابت این سایت.......... شما عربی بلدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
به روش چینی لاغر شوید در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.