چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین


پایگاه خبری لقمه: هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

 

طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی

 

 

مواد لازم کراست (لایه زیرین):


بیسکوییت کاکائویی: 200 گرم

کره (به دمای محیط رسیده): 80 گرم


مواد لازم لایه رویی


پنیر خامه ای (نرم شده): یک کیلوگرم

کدوحلوایی (پودر شده): 300 گرم

تخم مرغ (درشت): 3 عدد

زرده تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 200 گرم

شیرعسلی: 150 میلی لیتر

پودینگ وانیلی: نصف یک بسته

اسانس وانیل: 2 ق چ

پودر دارچین: یک چهارم ق چ


مواد اضافی:


پودر شکر: 2 ق س

پودر کاکائو: 2 ق س

 

 

طرز تهیه:


ابتدا برای تهیه کراست (لایه زیرین)، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید (می توانید آنها را در کیسه پلاستیکی ریخته و با وردنه پودر کنید) و با کره نرم شده در مجاورت دمای محیط مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب کمربندی به قطر حدود 23 سانتی متر بریزید و کاملا کف قالب پخش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.


طرز تهیه لایه میانی:


پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی، پودر دارچین و کدو حلوایی پوست کنده و پوره شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.


پودینگ وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب روی لایه بیسکوییت بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه به پخت چیزکیک در فر ادامه دهید. فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک حدود 40 دقیقه در فر خاموش با در بسته بماند. سپس چیزکیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه کیک و شیرینی

کد: 13314 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 3579 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه لقمه‌های چیزکیک و توت فرنگی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.