چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین


پایگاه خبری لقمه: هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

 

طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی

 

 

مواد لازم کراست (لایه زیرین):


بیسکوییت کاکائویی: 200 گرم

کره (به دمای محیط رسیده): 80 گرم


مواد لازم لایه رویی


پنیر خامه ای (نرم شده): یک کیلوگرم

کدوحلوایی (پودر شده): 300 گرم

تخم مرغ (درشت): 3 عدد

زرده تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 200 گرم

شیرعسلی: 150 میلی لیتر

پودینگ وانیلی: نصف یک بسته

اسانس وانیل: 2 ق چ

پودر دارچین: یک چهارم ق چ


مواد اضافی:


پودر شکر: 2 ق س

پودر کاکائو: 2 ق س

 

 

طرز تهیه:


ابتدا برای تهیه کراست (لایه زیرین)، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید (می توانید آنها را در کیسه پلاستیکی ریخته و با وردنه پودر کنید) و با کره نرم شده در مجاورت دمای محیط مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب کمربندی به قطر حدود 23 سانتی متر بریزید و کاملا کف قالب پخش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.


طرز تهیه لایه میانی:


پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی، پودر دارچین و کدو حلوایی پوست کنده و پوره شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.


پودینگ وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب روی لایه بیسکوییت بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه به پخت چیزکیک در فر ادامه دهید. فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک حدود 40 دقیقه در فر خاموش با در بسته بماند. سپس چیزکیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه کیک و شیرینی

کد: 13314 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 3390 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه لقمه‌های چیزکیک و توت فرنگی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: سفر در ماه رمضان می‌تواند به چالش‌های خاصی منجر شود، اما با آمادگی مناسب، می‌توان تجربه‌ای مثبت و معنادار داشت.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.