جلبک های سبز و مفید چه نقشی در سلامت ما دارند؟


پایگاه خبری لقمه: اسپیرولینا،یک جلبک دریایی سبز آبی پلانکتونی، غذای سنتی برخی از مکزیکی ها و آفریقایی ها است. اسپیرولینا یکی از قدیمی ترین گونه ها در آبهای گرم دریاچه های آتشفشانی قلیایی هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، ساختار سلولی این جلبک حلزونی مارپیچی شکل و مشابه ساختار پروتئین است. پرکاربردترین گونه اسپیرولیناها در مکمل های غذایی، اسپیرولینا پلاتنسیس و ماکسیما اسپیرولینا هستند.

سازمان بهداشت جهانی اسپیرولینا را به عنوان یکی از بهترین ابر غذاها بر روی زمین توصیف کرده است و ناسا آن را به عنوان یک غذای فشرده ی عالی در سفرهای فضایی در نظر می گیرد زیرا مقدار کمی از آن می تواند گستره ی وسیعی از مواد مغذی را در بر بگیرد.
 
اسپیرولینا حاوی بالاترین میزان پروتئین موجود در غذاهای طبیعی است. حدود 70 درصد پروتئین وزن خشک را دارد  که سه برابر پروتئین گوشت گاو است.  یک منبع غنی از 18 نوع اسید آمینه متفاوت است که 8 نوع از این اسیدآمینه ها ضروری بوده و در بدن ساخته نمی شوند.
 
انواع مواد معدنی موجود در اسپرولینا
 
آهن: آهن برای تشكیل هموگلوبین و تقویت سیستم ایمنی سالم ضروری است. آهن موجود در اسپیرولینا به آسانی هضم و جذب می شود.
 
منیزیم
 
کروم
 
خواص اسپرولینا 
اسپیرولینا غنی ترین منبع طبیعی بتاکاروتن است. بتاکاروتن و حاوی فعالیت ضد سرطان هستند. 
اسپیرولینا تاثیر تنظیم کننده بر روی چربی ها و متابولیسم کربوهیدرات ها دارد و به علاوه آن تاثیر پایین آورندگی چربی خون نیز دارد.
این جلبک سبب کاهش میزان قند خون به طور چشم گیری می شود.
 
ترجمه: مجموع مقالات مروری pubmed
 
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13523 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر بازدید: 2508 ساعت: 9:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
مرگ زودرس با چربی دور کمر مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.