آموزش رایگان دانشگاه فنی و حرفه ای به دامداران و کشاورزان زلزله زده کرمانشاه


پایگاه خبری لقمه: معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای از آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات رایگان آموزشی به کشاورزان و دامداران شاغل در مناطق زلزله‌زده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از دانشگاه فنی و حرفه ای، سیدعطاءالله سینایی با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات به تمام جامعه روستایی که متقاضی دریافت آموزش‌های عالی مهارتی هستند، تأکید کرد: در این زمینه شبکه گسترده و موثری در اختیار این دانشگاه است که 173 دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه‌ای سراسر کشور را دربر می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: این دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها می‌توانند خدمات روستایی و فنی و حرفه‌ای جامعه شهری مورد نیاز، ازجمله معماری، عمران روستایی و شهرسازی، درودگری و نجاری و همچنین مهارت‌های عالی تأسیسات کشاورزی را در زمینه‌های مورد نیاز آن‌ها بر عهده بگیرند و به جامعه کشاورزان و روستاییان خدمات لازم را عرضه کنند.
 
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تسلیت درگذشت جمعی از هموطنان غرب کشور در زلزله اخیر به تمام مردم به‌ویژه دانشگاهیان استان کرمانشاه اعلام کرد: در شرایط حاضر دغدغه ملی و تمام توجه افکار عمومی کشور متوجه وضعیتی است که برای مردم زلزله‌زده غرب کشورمان رخ داده است.
 
وی یادآور شد: از آنجا که در مناطق زلزله زده کرمانشاه، یک‌ هزار و 900 روستا دچار آسیب‌دیدگی شده‌اند و این روستاها بخش مهمی از اقتصاد کشور را دربر می‌گیرد، از همین رو دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور آمادگی دارد خدمات آموزشی خود را به‌صورت رایگان در اختیار کشاورزان، دامداران و بخش شاغل در اقتصاد روستایی مناطق زلزله‌زده عرضه کند.
 
سینایی آمادگی دانشگاه فنی و حرفه ای را برای استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم‌نهاد، بخش‌های دولتی، عمومی غیردولتی و بنگاه های خصوصی و تعاونی، در انتقال توانمندی‌های این دانشگاه به مردم مناطق زلزله‌زده اعلام کرد.
زلزله 7.3 ریشتری شامگاه یکشنبه، 21 آبان ماه 96 در استان کرمانشاه به هفت شهرستان و بیش از یک هزار روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و 444 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم بر جای گذاشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 13542 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر بازدید: 2664 ساعت: 1:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چالش های صادرات محصولات کشاورزی/ واگذاری سیاستگذاری‌ به وزارت جهاد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ خرداد
2 نامه انجمن صنایع لبنی به رئیس‌جمهور برای ابلاغ قیمت جدید لبنیات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
3 راه اندازی اولین روستابازار کشوردر حکیمیه تهران/دامدار قاچاقچی دام زنده نیست ۱۳۹۹ جمعه ۱۶ آبان
4 نرخ هر کیلو شقه گوسفندی ۴۰ هزار تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 وزیر جهاد کشاورزی ‌به کرمانشاه می‌رود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
6 توزیع "جو" رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
9 ۸۰ درصد مطالبات دامداران پرداخت شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
10 ۷۰ درصد مطالبات دامداران پرداخت شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمون‌های مسئول اشتها می‌شود.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.