ذبح دام خارج از کشتارگاه‌ها مشکل بهداشتی و شرعی دارد


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی گفت: ذبح دام خارج از کشتارگاه‌ها دارای ایرادات بهداشتی و گاهی شرعی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علیرضا رفیعی‌پور در دیدار با استاندار ایلام اظهار کرد:  فعالیت سازمان دامپزشکی نقش تعیین کننده ای در تامین سلامت مردم دارد و در زمینه عرضه بهداشتی مواد غذایی به شهروندان همه دستگاه‌ها باید هماهنگ با هم عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه در کنار مسئولین، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نیز باید نقش خود را در راستای عرضه بهداشتی مواد غذایی به خوبی ایفا کنند، ادامه داد: ذبح دام در خارج از کشتارگاه ها دارای ایرادات بهداشتی و حتی گاهی شرعی است.
 
 قاسم سلیمانی‌دشتکی - استاندار ایلام - نیز اظهار کرد: به دلیل نرخ پایین کشتار و کشتار دام توسط خود قصابان در مغازه، کشتارگاه ایلام با مشکلات زیادی مواجه شده است .
وی با بیان اینکه با تقسیم کار بین دستگاه‌های مسئول، عرضه بهداشتی گوشت به شهروندان انجام خواهد شد، افزود: کشتار دام در کشتارگاه نیاز به کار فرهنگی دارد که توسط دستگاه‌های متولی در حال انجام است .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13629 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2279 ساعت: 3:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
4 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
6 زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
7 پیش بینی رشد افزایش قیمت گوشت در ماه های آینده ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان
8 هشدار سازمان دامپزشکی برای تب کنگو با افزایش گرما ۱۴۰۰ شنبه ۱۲ تير
9 کاهش قیمت گوشت به چه دلیل است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
10 کاهش ١٠ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی نسبت به فروردین ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
11 افزایش ٥٧ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بدن به چه علت‌ گرسنه می شود؟ موقعیت‌هایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب می‌کند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
تغذیه‌ی مناسب این 9 بیماری را از شما دور می‌کند برای داشتن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی لازم است سبک زندگی‌تان سالم باشد. یعنی اینکه تغذیه‌ی درستی داشته باشید و از کارهایی که به سلامتی آسیب می‌زند دوری کنید.