آغاز مسواک زدن از دوره کودکی ضروری است


پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن باید از دوره نوزادی شروع شود تا به تدریج به یک عادت در طول زندگی درآمده و از دندان ها در طول دوره بزرگسالی محافظت شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آکادمی دندانپزشکان آمریکا در مورد آغاز مسواک زدن از دوره کودکی توصیه های زیر را مطرح می کند:

 
- شروع به تمرین بهداشت دهان و دندان بلافاصله بعد از تولد نوزاد از طریق پاک کردن لثه ها با یک دستمال نرم و تمیز آغاز شود.
 
- هرگز به نوزادتان در رختخواب با شیشه شیر ندهید.
 
- با شروع به دادن غذا به نوزاد، غذاهای سفت سالم را انتخاب کنید تا مانع از پوسیدگی دندان ها شوید.
 
- تا سن ۳ سالگی دندان های کودک تان را دو بار در روز مسواک بزنید. از خمیردندان حاوی فلوراید به اندازه یک دانه برنج استفاده نمایید.
 
- بعد از سن ۳ سالگی، اجازه دهید خود کودک با نظارت شما مسواک بزند. دو بار در روز و از خمیردندان حاوی فلوراید به اندازه یک نخود استفاده کنید.
 
FacebookTwitterGoogle+اشتراک
 
https://www.mehrnews.com/news/4166195/
مسواک زدن از بدو تولد ضروری است
 مسواک
شناسهٔ خبر: 4166195 - شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۰
سلامت > بهداشت
مسواک زدن باید از دوره نوزادی شروع شود تا به تدریج به یک عادت در طول زندگی درآمده و از دندان ها در طول دوره بزرگسالی محافظت شود.
به گزارش خبرنگار مهر، آکادمی دندانپزشکان آمریکا در مورد آغاز مسواک زدن از دوره کودکی توصیه های زیر را مطرح می کند:
 
- شروع به تمرین بهداشت دهان و دندان بلافاصله بعد از تولد نوزاد از طریق پاک کردن لثه ها با یک دستمال نرم و تمیز آغاز شود.
 
- هرگز به نوزادتان در رختخواب با شیشه شیر ندهید.
 
- با شروع به دادن غذا به نوزاد، غذاهای سفت سالم را انتخاب کنید تا مانع از پوسیدگی دندان ها شوید.
 
- تا سن ۳ سالگی دندان های کودک تان را دو بار در روز مسواک بزنید. از خمیردندان حاوی فلوراید به اندازه یک دانه برنج استفاده نمایید.
 
- بعد از سن ۳ سالگی، اجازه دهید خود کودک با نظارت شما مسواک بزند. دو بار در روز و از خمیردندان حاوی فلوراید به اندازه یک نخود استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 13653 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر بازدید: 2956 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
9 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.