چرا ما مردم این همه بد غذاییم!


آریان عطارپور گفت: «سالسوس» پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم!

به گزارش پایگاه خبری لقمه  ، آریان عطارپور کارگردان فیلم سالوس در سومین نشست فیلم خبر روز گذشته حضور داشت.


او با اشاره به اینکه قرار بود طرح مستندش تبدیل به یک فیلم داستانی شود گفت:طرح اولیه این فیلم یک طرح داستانی بود و قرار بر ساخت مستند aنبود. یک دنیای تخیلی بود که در آن خوردن گوشت ممنوع شده و داستان هم درباره جنگ آدم‌هایی بود که بر سر مصرف گوشت به مقابله با هم می‌پردازند. در مسیر پرداخت آن به این نتیجه رسیدم می‌توان آن را تبدیل به یک مستند با یک خط داستانی کنم. اصولا موقع فیلمسازی آدم‌ با چیزهایی سروکار دارد که در ناخودآگاه و زیستش تأثیر می‌گذارد و اثرات آن در فیلم هم حضور دارد.


این کارگردان با اشاره به اینکه تلاش کرده لایه های طنز اثرش عمیق اما جذاب باشد گفت: سعی کردم در فیلم یک روایت طنازانه لحاظ شود. بحث‌هایی مانند غر زدن بر سر شلوغی مترو و حرف زدن از اینکه سوسیس و کالباس از گوشت گربه‌ است اساسا صورت طنز دارد. برای همین تصمیم گرفتم راهی که خیلی‌ها پیشنهاد کردند نروم آن این بود که بگویم این سوسیس و کالباس‌های سرو شده در بیرون غیربهداشتی و مصرف آن بد است. به نظرم آمد می‌توانم از یک گام جلوتر کار را شروع کنم و آن اینکه چرا با وجود آنکه می‌دانیم این خوراکی‌ها مضر است بازهم سراغ آن می‌رویم. جواب‌هایی هم در فیلم داریم که این‌ها خوشمزه هستند،‌ تهیه آن‌ها زمان زیادی مانند غذاهای سنتی نیاز ندارد و مواردی از این دست.


او در مورد پروسه ساخت مستند خود گفت:در طرح اولیه فیلمسازان معمولا زیرآبی میروند تا آنچه مدنظر خودشان هست را بسازند اما در این کار خوشبختانه مدیران تلویزیون همکاری بسیاری خوبی داشتند و تنها پیشنهاداتی را در مسیر تولید این پروژه ارائه کردند. تلاشم هم این بود که هیچ قضاوتی نداشته باشم چه اینکه نیازی هم به قضاوت نبود. این فیلم حتی پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم! می‌خواستم نشان دهم که همه چیز هم به همین سادگی‌ها نیست که این افراد فکر می‌کنند.


او همچنین درباره کاراکتر دکتر در فیلم گفت: کاراکتر دکتر در مستند به صورتی وجدان من در مقام راوی است. به همین دلیل احساس می‌کنم اگر صدای خودم روی او بود و اساسا با کاراکتری فرضی در فیلم مواجه می‌بودیم، درست‌تر بود. نمی‌دانم این ایده چقدر درست است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری یازدهمین جشنواره سینما حقیقت

کد: 13725 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2947 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.