حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند


پایگاه خبری لقمه: یک عضو شورای شهر تهران گفت: مردم تهران باید جاذبه‌های این شهر را ببینند و در صفحات مجازی خود معرفی کنند تا بتوانیم تهران از معبر به مقصد گردشگری تغییر دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، حجت نظری عضو شورای شهر تهران در حاشیه بازدید از این جشنواره و نمایشگاه ضمن بیان مطلب فوق گفت: تهران شهر مذاهب و قومیت های مختلف است و جشنوارها می‌تواند تک تک سلیقه ها را عرضه بکند و  مردم تهران  با تنوع فرهنگی آشنا شده و ان را تجربه کنند. این نوع جشنواره‌ها می‌توان اقناع کنندگی خوبی را برای مردم ایجاد کند. اگر ما بتوانیم به لحاظ کمی و کیفی این دست جشنواره ها را بیشتر برگزار کنیم قطعا شهری شادتر خواهیم داشت. 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران درباره اینکه چطور می‌توان تهران را از یک معبر به یک مقصد گردشگری تبدیل کرد گفت:این امر فقط یک فاکتور ندارد  حتما باید دولت به مفهوم عام بخواهد و برنامه ریزی کند تا تهران  به یک مقصد گردشگری تبدیل شود. از آنجایی که تهران پایتخت سیاسی ایران ملاحظات امنیتی  نیز در این خصوص وجود دارد. البته این دغدغه در میان برخی مسئولان به وجود آمده  و تلاشهایی هم در این زمینه انجام شده‌است.

 

 

وی با اشاره به اینکه مردم تهران در تعطیلات به جای دیدن شهر خود به شهرهای دیگر می‌روند گفت: اکثریت مردم تهران هنوز همه جاذبه های گردشگری تهران را ندیده‌اند زمانی می‌توانیم انتظار داشته باشیم  تهران از یک معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود که مردم تهران جاذبه های شهر خود را ببینند  و در صفحات مجازی تبلیغ کنند در این صورت می‌توان انتظار داشت گردشگر زیادی به تهران بیاید. در خصوص سایر ظرفیتهای سخت افزاری مانند هتلها و ... تهران ظرفیت خوبی دارد.

نظری در پاسخ به این سوال که برنامه شورای شهر تهران در این خصوص چیست گفت: شورای شهر در نگاه حاکمیت و مردم نه تصمیم گیرنده و نه مجری است  ما فقط می‌توانیم با حضورمان در اماکن فرهنگی و گردشگری شهر تهران این جاذبه ها را به مردم بیشتر معرفی کنیم . البته تلاشهای زیادی هم در معرفی آثار تاریخی و باستانی تهران انجام داده‌ایم در مواردی از تخریب آنها جلوگیری کردیم و همچنان به این تلاشها ادامه خواهیم داد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13887 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 3891 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.