گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین


پایگاه خبری لقمه: مراسم اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول (كیفیت،سلامت،حلیت و اصالت) به كافه رستوران بلومارلین با حضور مقامات ارشد و میهمانان ویژه برگزار شد.

عکاس: مجید نیک نفس

 

اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط گروه سرود ناجا 

احمد حیاتی هم مجری

عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری

عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری

عباس برزگر کار آفرین برتر صنعت گردشگری

دکتر سیفی دبیر کل «کانون عالی کارفرمایی ایران»

دکتر محمدشریف ملک زاده مدیرعامل «موسسه بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علایق ویژه»

دکتر محمدشریف ملک زاده مدیرعامل «موسسه بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علایق ویژه»

اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین

اجرای موسیقی زنده توسط گروه موسیقی با سرپرستی شفیعی


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این تصاویر تنها با ذکر منبع و نام عکاس مجاز است

کد: 13936 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن بازدید: 3019 ساعت: 11:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 كافه نادری، بوی خوش پدر! ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  آشنایی با نیاز تغذیه‌ای بدن در فصل سرما با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شب‌های سر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.