وزیر صمت اعلام کرد
صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: با ابلاغ دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت به گمرکات کشور، صادرات سیب زمینی و پیاز از 15 فروردین 98 تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

  به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت طی نامه ای در تاریخ 10 فروردین 98 به گمرکات کشور، به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی صادرات سیب زمینی و پیاز را از 15 فروردین 98 تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.
در این نامه آمده است:

به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی ‌از تاریخ 98/01/15 تا اطلاع ثانوی صادرات سیب زمینی و پیاز ممنوع می باشد.

همچنین صادرات گوجه فرنگی بر اساس ضوابط بسته بندی ابلاغی، طی نامه مورخ 97/12/26 سازمان توسعه تجارت ایران و با تأیید وزارت جهاد کشاورزی و صادرات رب گوجه فرنگی و فرآورده های مرتبط با آن در بسته بندی مصرف کننده (کمتر از 5 کیلوگرم) بلامانع می باشد.
 

نقل از :روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران

کد: 13962 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ فروردين بازدید: 3078 ساعت: 7:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
2 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
3 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
4 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
5 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
8 تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
9 تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
10 «سوهان» سوژه اولین قسمت مجموعه‌ «سوغات» شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.