صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
1جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی:
قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند
پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تاکید کرد: هنوز نرخ جدیدی برای نان از جمله نان بربری از سوی دولت تعیین و اعلام نشده است و هرگونه افزایش قیمت در این زمینه غیرقانونی است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
بیژن نوروزی مقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در گفتگوی زنده با شبکه خبر، با بیان اینکه در حال حاضر قیمت بربری ساده در سطح شهر ۱,۰۰۰ تومان است، گفت: هنوز قیمت جدیدی برای نان بربری از سوی دولت تعیین و اعلام نشده است و انواع نان سنتی با همان نرخهای قبلی عرضه میشود.
وی افزود: بنابراین هیچگونه افزایش قیمتی در این زمینه نداریم و نانوایان نیز تا زمانی که دولت نرخ جدید را اعلام نکرده، باید بربری و سایر نانهای سنتی را به همان نرخ سابق عرضه کنند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
13964
تاریخ نشر:
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
بازدید:
2439
ساعت:
2:14 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
3
قیمت جدید انواع نان در تهران اعلام شد
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۷ تير
4
میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نانهاست
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
5
قیمت انواع نان برای فروش در نانواییهای دولتی اعلام شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
6
گول زنکهایی که باعث چاقی میشوند
۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
7
پیدا شدن دم مارمولک در نان+عکس
۱۳۹۳ جمعه ۲۲ اسفند
8
نان از امروز گران شد/ بربری ۷۰۰ تومان، سنگک ۸۰۰ تومان
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
9
سناریوهای دولت برای تعیین تکلیف قیمت نان/ نانوایانی که خودسرانه نان را گران کردند
۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت
10
جوش شیرین بلای نان/از بربری لاستیک تا لواش کاغذ سوخته
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟
از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنیسازی باید به...
کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید
محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...
آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خاصیت جوانه ها را بشناسیم
هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی
دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخممرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.
چربی های ترانس را بشناسید
روغنهای گیاهی که از دانههای روغنی گرفته میشوند، مانند بسیاری از خوراکیها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.
میوهای كه مژهها را پرپشت میكند!
یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است