راه حلی برای مبارزه با چاقی و بیماری قلبی


پایگاه خبری لقمه: پژوهش ها نشان می دهد هر چه میزان اضافه وزن بیشتر باشد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز افزایش خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، نتایج پژوهش‌های مرتبط با ارتباط اضافه وزن و خطر حملات قلبی نشان می‌دهد که ایجاد پوشش اسیدهای چرب (Cluster of Differentiation ۳۶) که به اختصار CD۳۶ نامیده شده و نوعی پروتئین موجود در سطح سلول‌ها است نزد سلول‌های میزبان باعث رسوب و اکسیده شدن کلسترول مخرب (LDL) در داخل سلول‌ها می‌شود.

 
مطالعات پیشین در این رابطه نشان می‌دهد که وجود اسیدهای چرب در CD۳۶ موجب اختلال در عملکرد این پروتئین شده و این مساله از این نظر دارای اهمیت است که CD۳۶ به عنوان یک عامل نگهبان مانع ورود اسیدهای چرب به سلول‌ها است.
 
در پژوهش‌های جدید، پرفسور «جیمز همیلتون» با نمونه برداری از بافت‌ها و تصویر برداری‌های پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، روش جدیدی برای شناسایی ایجاد لایه‌های اسید چرب بر سلول‌های CD۳۶ و تأثیر آنها در اکسید کردن کلسترول مضر، ابداع کرد.
 
نتایج این تحقیقات نشان داد سلول‌هایی که دارای پروتئین CD۳۶ در غشای پلاسمای خود هستند، قابلیت بیشتری برای اکسید کردن کلسترول مضر دارند. ادامه این فرآیند سبب افزایش اسیدهای چرب در بدن شده و این موضوع در مورد همه اسیدهای چرب به استثنای اسیدهای چرب موجود در ماهی که به DHA موسوم هستند، صدق می‌کند.
 
اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی برخلاف سایر اسیدهای چرب نه تنها مضر نبوده بلکه فواید بسیاری نیز برای بدن دارند.
 
همیلتون در این باره می‌گوید: «یکی از مهمترین ویژگی‌های چاقی، اضافه وزن و دیابت نوع دو، وجود میزان زیادی از اسیدهای چرب در پلاسما است. این موضوع نشان می‌دهد که این عامل به همراه اکسیدشدن کلسترول مضر سبب افزایش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود. باید به این نکته نیز اشاره کرد که این مساله معمولاً ارتباط مستقیم با نوع رژیم غذایی و میزان دریافت اسیدهای چرب توسط بدن دارد.»
 
نتیجه این پژوهش‌ها نشان دهنده ارتباط مستقیم بین اسیدهای چرب، CD۳۶، تصلب شریان و بیماری‌های قلبی است و داروهای جدید بر پایه نتایج به دست امده در این تحقیقات می‌توانند به گونه‌ای طراحی شوند که با هدف قرار دادن مستقیم این مکانیسم، از بروز بیماری‌های قلبی پیشگیری کنند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14023 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير بازدید: 2388 ساعت: 3:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
2 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
4 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 جزئیات نسخه جدید تفاهمنامه پزشکی خانواده/ اصلاح در پرداختی بیمه سلامت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
7 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
8 کم کاری تیروئید چگونه سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 افزایش نرخ چاقی در کودکان و ارتباط آن با کاهش سلامت مغز ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
10 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
11 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه آب سرد و سکته قلبی آب سرد سبب اسپاسم و گرفتگی رگ های قلب می شود و خط...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.