بانک مرکزی از کاهش نرخ رسمی یورو و پوند خبر داد


پایگاه خبری لقمه: بانک مرکزی نرخ ۴۷ ارز را برای امروز ۲۳ مرداد ۹۸ اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۵ ارز مانند یورو کاهش و قیمت ۱۲ واحد پولی دیگر از جمله پوند افزایش یافت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز «چهارشنبه بیست و سوم مردادماه ۹۸» بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین در روز جاری هر پوند انگلیس با ۴۱ ریال کاهش نسبت به روز گذشته ۵۰ هزار و ۶۳۲ ریال و هر یورو نیز با ۶۸ ریال کاهش نسبت به روز گذشته ۴۶ هزار و ۹۲۰ ریال ارزش‌گذاری شد.

 
افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۳ هزار و ۳۴ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۴۰۳ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۷۲۹ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۲۸۷ ریال، روپیه هند ۵۹۳ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۸  هزار و ۸۶ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۶ هزار و ۲۱۰ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۹ هزار و ۴۹۱ ریال، دلار هنگ‌ کنگ ۵ هزار و ۳۵۴ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۴ ریال و دلار کانادا ۳۱ هزار و ۷۶۶ ریال قیمت خورد.
 
از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۷ هزار و ۱۴۹ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۷۷۴ ریال، لیر ترکیه ۷ هزار و ۵۲۶ ریال، روبل روسیه ۶۴۷ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۵۰۸ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۲۸ هزار و ۵۲۸ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۱ ریال، دلار سنگاپور ۳۰ هزار و ۳۳۸ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۴۹۲ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۳۶۶ ریال، کیات میانمار ۲۸ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۶ هزار و ۸۶۵ ریال تعیین شد.
 
افزون بر این، نرخ یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۸۲۴ ریال، دینار لیبی ۲۹ هزار و ۹۳۸ ریال، یوان چین ۵ هزار و ۹۶۸ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۶ هزار و ۳۰۵ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۳۲ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۴ هزار و ۶۴۰  ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۹ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۰ هزار و ۸۳۷ ریال، لاری گرجستان ۱۴ هزار و ۴۳۴ ریال، یک هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۵۳ ریال، افغانی افغانستان ۵۳۴ ریال، روبل جدید بلاروس ۲۰ هزار و ۵۸۴ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۵۷ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۰ هزار و ۴۵۲ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۴۵۰ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار ریال ارزش‌گذاری شد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14041 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 2917 ساعت: 9:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
2 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای محبوب در آسیا را بشناسید در اینجا 10 نوع از محبوب ترین غذاهای آسیایی که بسیار خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارند را برایتان معرفی کرده ایم.
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.