بهترین روش پخت ماهی


هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوشت ماهی در طول هفته توصیه می‌شود؟ این سوال، جواب ساده‌ای هم دارد...

عکاس:Stephen jack

گوشت ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا3 است که خواص فراوان این نوع چربی مانند پیشگیری از افسردگی یا تقویت مغز و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر بر هیچ‌کس پوشیده نیست. ضمن اینکه امگا3 یکی از دوستداران قلب و افزایش‌دهنده چربی خوب خون یا همان HDL هم محسوب می‌شود. بد نیست بدانید تقریبا تمام ماهی‌ها حاوی امگا3 هستند؛ حتی همین ماهی‌های قزل‌آلای پرورشی که بیشتر ما مصرف می‌کنیم هم امگا3 دارند.
هرچند میزان امگا3 در ماهی‌های آزاد، خال‌مخالی و قباد بیشتر است. نوع پروتئین و چربی ماهی بسیار عالی و مرغوب است. به‌علاوه ماهی می‌تواند مقداری ید و کلسیم هم به بدن برساند. یعنی ماهی‌هایی که کمی ریزتر هستند یا تیغ‌های ریز و نازکی دارند، استخوان‌هایشان در فرآیند پخت کمی تحلیل می‌رود و ما با خوردن آنها مقداری کلسیم هم به بدنمان می‌رسانیم. به دلیل همین کیفیت بالای پروتئین و چربی کم ماهی است که مصرف مداوم آن به تمام خانواده‌ها توصیه می‌شود.
ناگفته نماند که متاسفانه بسیاری از خانواده‌های ایرانی با سرخ کردن ماهی ارزش تغذیه‌ای آن را پایین می‌آورند؛ در حالی که روش‌های آب‌پز و بخارپز نسبت به سرخ کردن برای طبخ ماهی مناسب‌تر هستند.


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 1410 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۴ شهريور بازدید: 6176 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند ۱۳۹۳ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 تغذیه بهاری در طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
3 غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۵ اسفند
4 آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
5 دستور پخت ماهی کنجدی ۱۳۹۲ دوشنبه ۸ مهر
6 سیب‌زمینی؛ آب‌پز، تنوری یا سرخ‌شده؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
7 دستور پخت بورك پنیر و سیب‌زمینی با ارده ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور
8 با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد
9 تغذیه مناسب کودکان ونوجوانان روزه دار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
10 غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند ۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۳ بهمن


نظرات


مريم

قابل تحمل بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.