کسی نمی داند مرغ های تولیدی کجامی روند!


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از تولید مرغ به اندازه کافی و بی اطلاعی از دلیل کمبود آن سخن گفت و دستگاه های نظارتی را مسئول پاسخگویی به این مشکل دانست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، با تولید شبانه‌روزی توسط مرغدارها اما مرغ در ویترین تعدادی از واحدهای صنفی موجود نیست. همچنان برخی برای خرید مرغ صف می‌بندند. مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی می‌گوید: این روزها اعلام کردن قیمت مرغ، بازار را تحریک می‌کند.


مرغدارها معتقدند که بیش از نیاز مصرف کشور مرغ تولید می‌کنند اما این مرغ‌ها بعد از کشتارگاه به دست مردم نمی‌رسد. پس این مرغ‌ها کجا می‌روند؟

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی معتقد است: ما مرغ تولید می‌کنیم اما خبرهایی که به ما می‌رسد این است که به میزانی که مرغدارها مرغ تولید می‌کنند این میزان خودش را در بازار نشان نمی‌دهد، خودمان هم نمی‌دانیم چرا؟

محمد علی کمالی سروستانی به تجارت‌نیوز گفت: کمبود مرغ، بعد از کشتارگاه یا بعد از خروج مرغ از درب مرغداری‌ها شروع می‌شود.

برخی فروشندگان مرغ از کاهش جوجه‌ریزی خبر می‌دهند و معتقدند که مرغدارها جوجه‌ریزی نکردند و همین مساله باعث تشکیل صف در واحدهای صنفی شده است.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: سوال ما هم همین است که این مرغ‌های تولید شده کجا می‌رود؟ دستگاه‌های نظارتی باید به این سوال پاسخ بدهند.

احتمالا مرغ‌ها را منجمد می‌کنند

تولید مرغ چقدر است؟ کمالی سروستانی پاسخ داد: مرغدارهای استان خراسان می‌گویند ۶۰۰ تن در روز مرغ تولید می‌کنند، این در حالی است که از این میزان ۴۰۰ تن بیشتر مصرف نمی‌شود. در این مسیر مشکلاتی وجود دارد. معلوم نیست مرغ را می‌برند منجمد می‌کنند یا جای دیگری می‌برند.

چندی پیش محمدعلی فروغی، رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید در اصفهان گفته بود: «امسال مردم بیشتر مرغ می‌خرند و در فریزرهایشان دپو می‌کنند.»

کمالی سروستانی با اشاره به این اظهارات گفت: اینکه می‌گویند مردم امسال بیشتر مرغ خریدند، این طور نیست. مردم برای خرید مرغ پول ندارند. باید ردیابی شود که این میزان مرغی که از مرغداری‌ها خارج می‌شود کجا می‌رود. چرا که بعد از خروج مرغ از مرغداری‌ها هیچ نظارتی وجود ندارد.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تجارت‌نیوز

کد: 14252 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند بازدید: 1444 ساعت: 7:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.