روغن وارداتی بخش خصوصی در انتظار تخصیص ارز


پایگاه خبری لقمه: عضو هیات مدیره انجمن صنایع روغن نباتی گفت:در حالی که روغن های وارداتی بخش خصوصی از فروردین ماه در گمرک مانده، دولت می گوید سهمیه ارز ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ برای واردات روغن خام پرداخت شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، یک عضو هیأت مدیره انجمن روغن نباتی در گفتگویی اظهار داشت: حدود ۶ ماه است که روغن‌های بخش خصوصی در بنادر کشور رسوب کرده اما دولت و بانک مرکزی هیچ ارزی برای ترخیص روغن‌های وارداتی بخش خصوصی پرداخت نمی‌کند.

 
وی که خواست نامش در خبر ذکر نشود، با بیان اینکه دولت نباید به عنوان تاجر، تصمیم گیر و مجری، رقیب بخش خصوصی باشد، گفت: بخش عمده سهمیه ارزی واردات روغن خام در شش ماه نخست سال جاری به شرکت بازرگانی دولتی ایران پرداخت شده و ادامه این روند منجر به تخریب وجه بخش خصوصی ایران در بازار جهانی است.
 
عضو هیأت مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران خاطرنشان کرد: در حالی که روغن‌های خام کارخانجات روغن نباتی در بنادر منتظر دریافت ارز است شرکت بازرگانی دولتی برای تحویل روغن خام مورد نیاز کارخانجات پول روغن خام را نقدی دریافت کرده و با هزار زحمت بعد از یک ماه تحویل می‌دهد.
 
وی افزود: این روند ظلم به بخش خصوصی است که مواد اولیه اش در بنادر چشم انتظار تخصیص ارز باشد و برای خرید همان مواد اولیه مجبور باشد به صورت ریالی و نقدی به شرکت بازرگانی دولتی پول بدهد.
 
این فعال صنعت روغن نباتی تصریح کرد: بخش خصوصی در صنعت روغن نباتی در حال بی اعتبار شدن و نابودی است و نباید شرکت بازرگانی دولتی تافته جدا بافته تخصیص ارز و رقیب بخش خصوصی باشد.
 
وی همچنین از سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در خواست کرد تا اجازه ندهد مسیر غلط دولت گذشته که منجر به نابسامانی بازار روغن نباتی در سال گذشته شد، تکرار شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14449 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 1878 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.